"Pescarusul.Ultimul act" se va juca duminica, 13 iulie la Centrul National al Dansului!

"Pescarusul.Ultimul act" este un spectacol vizual in care o lumina se plimba mereu pe scena si, intr-o stare de nerv si abandon, ne lasa sa vedem franturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitara, masca, scena… Textul spectacolului are la baza al patrulea act al piesei "Pescarusul" de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate si iubite piese din lume.
Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizeaza un spectacol de teatru-concert, o combinatie de muzica de opera, muzica post-rock , dans contemporan, teatru.” Toate intr-o ora de emotie, de iubire, de poveste. O ora in care vei fugi din cotidian, o ora in care sufletul tau se va simti liber. O ora in care vei deveni un alt “TU”.
 
Cine “se” joaca?
O echipa de oameni frumosi… O echipa care, la acest spectacol, te face sa zambesti, sa simti, sa vibrezi. Oameni care te atrag, te emotioneaza, te capteaza, te invaluie si se dezvaluie ca intr-un labirint… Ei sunt: Ioana Marchidan si Istvan Teglas(actori/coregrafi) Catalina Antal (soprana), Ovidiu Chihaia (muzica live)
 
Cand visele au mai mult de doua aripi…
Va asteptam la un altfel de spectacol…,  altfel decat orice montare a Pescarusului de pana acum… la un spectacol in care o echipa intreaga s-a dedicat pret de cateva luni, in care s-a pus mult suflet, s-au consumat si s-au construit multe emotii.
 
Daca v-am facut curiosi, va asteptam pe 13 iulie de la ora 20:00 la Centrul National al Dansului.
Se va juca Pescarusul. Ultimul act. Un spectacol care merita vazut, revazut, trait si simtit. Fiindca e metaforic, viu, altfel decat orice ati vazut pana la acest moment... Fiindca e construit de oameni foarte tineri care peste ani vor deveni o alta generatie de aur a artei noastre si poate pentru ca numele lor va straluci la fel cum azi stralucesc numele celebrei Angela Gheorghiu sau cel al lui Gigi Caciuleanu. Merita sa ii vedeti, asa ca va asteptam cu drag.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod