Pasiunea pentru dans te trimite la concertul lui David Bisbal!

Daca iubesti dansul si muzica lui David Bisbal, ai sansa de a imbina cele doua pasiuni! David Bisbal lanseaza fanilor sai provocarea de a-l intalni la concertul ce va avea loc în 18 martie la Sala Palatului!
Impresioneaza-l pe David Bisbal dansand pe piesa Si Pero No: https://www.youtube.com/watch?v=okprcXL1ItQ, extrasa de pe noul sau album Tu Y Yo si poti castiga o invitatie si un „Meet &Greet Pass“ la concertul sau.

Tot ce ai de facut este sa inregistrezi in format video un moment de dans, singur sau impreuna cu prietenii (maxim 6 persoane) si sa trimiti filmarea la adresa de email contact.spectaculis@gmail.com pana la data de 20 februarie 2015 inclusiv.

•     Mentioneaza in email datele de contact ale tuturor celor care apar alaturi de tine in materialul video (nume, prenume, varsta, oras/judet si numar de telefon).

•     Toate videoclipurile vor fi incarcate pe pagina de facebook SPECTACULIS, in data de 21 februarie 2015.
Pana la data de 28 februarie, participantii vor avea posibilitatea sa stranga un numar cat mai mare de LIKE-uri.

•     Cea mai inspirata coregrafie va fi premiata de David Bisbal, cu invitatii la concert si acces in zona de ”Meet & Greet”, acordate fiecarui dansator prezent in videoclip.

•     Premiul de Popularitate – va fi stabilit in functie de numarul de LIKE-uri obtinute in perioada 21 – 28 februarie 2015.

•     Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 martie 2015, prin intermediul paginii de facebook SPECTACULIS si a coordonatelor de contact.

•     Concurentii cu varste sub 18 ani vor transmite materialul video insotit de acordul parintilor.

Mult succes tuturor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod