PĂȘIȚI ALĂTURI DE E! PE COVORUL ROȘU AL CEREMONIEI DE DECERNARE A PREMIILOR EMMY 2014 ȘI URMĂRIȚI EMISIUNEA FASHION POLICE, PENTRU A ANALIZA ȚINUTELE ALESE DE VEDETE


În seara zilei de luni, 25 august 2014, la Los Angeles va avea loc gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în care sunt premiate cele mai bune producții și cei mai talentați artiști ai micului ecran din ultimul an. Este cea de a 66-a ediție a Primetime Emmy Awards, iar E! va fi prezent la locul de desfășurare a ceremoniei, Teatrul Nokia din Los Angeles, pentru a nu pierde niciun detaliu al sosirii invitaților pe covorul roșu.
În noaptea de 25 spre 26 august, de la ora 01:00, păşiţi alături de E! pe covorul roşu pregătit pentru ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, urmărind programul În direct de pe covorul roşu: Premiile Emmy 2014. Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic relatează în direct, prezentând sosirea invitaților, interviuri detaliate cu vedetele nominalizate la premii și făcând o analiză a ținutelor abordate pe covorul roșu.
 
Miercuri, 27 august, începând cu ora 22:00, Joan Rivers și echipa sa - Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne - vor comenta, în emisiunea Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards, tendințele și ținutele de pe covorul roşu al galei de decernare a trofeelor Primetime Emmy, în stilul lor caracteristic.
 
Așadar, urmăriți În direct de pe covorul roșu: Premiile Primetime Emmy 2014, în noaptea de luni 25, spre marți, august 2014, de la ora 1.00, la E!, pentru a afla cele mai noi informaţii despre ţinutele de la Emmy, serialele favorite, pregătirile pentru gală şi detalii de culise despre actorii şi serialele care au cele mai multe şanse la un trofeu Emmy.
 
Nu ratați comentariile despre moda acestei seri speciale din Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards, miercuri 27 august, de la ora 22:00.
Numai la E!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod