Pași de dans, muzică și promovarea unui stil de viață activ și sănătos adresat copiilor, tinerilor și adulților - Festivalul Național de Dans pentru Copii "Triumf" - "Să știi mai multe, să fii mai bun"

Muzica și iubirea pentru dans ca artă supremă, numărul de ore de repetiție, coregrafia, dorința de a excela și de a-și demonstra propriei persoane, părinților și prietenilor talentul reprezintă destule motive pentru copiii noștri de a fi prezenți în calitate de concurenți în cadrul celui mai important Festival Național de Dans pentru Copii "Triumf" - "Să știi mai multe, să fii mai bun", ajuns în acest an la ediția a II-a.
Evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Federația Română Sportul pentru Toți va avea loc pe data de 10 aprilie 2014, la Sala Polivalentă din București.

După succesul de anul trecut, unde au participat peste 700 de dansatori și peste 60 de instituții din toată țara, ediția a doua vine ca o continuare firească pentru ceea ce se dorește a deveni tradiție și punct de reper în lumea dansului pentru copii și tineret din România. Astfel, la ediția din acest an sunt asteptați peste 1000 de dansatori din toată țara.

"Dansul este un limbaj al trupului, este muzica interioară, mișcare, coordonare, spirit de echipă și, în același timp, sport.
Ne ințelegem din mișcări. Practic este tot ceea ce contează pentru noi"
, a declarat Natalia Iavin, profesorul coordonator al acestui proiect.

Festivalul Național de Dans pentru Copii  "Triumf" - "Să știi mai multe, să fii mai bun" își propune promovarea și implementarea gustului pentru frumos, dezvoltarea armonioasă a corpului prin alte metode decât cele tradiţionale din orele de educaţie fizică, spargerea barierelor timidităţii prin acumularea unor emoţii constructive, dezvoltarea unei educaţii  a esteticului si a frumosului in rândul copiilor preşcolari, elevilor şi tinerilor.

Înființată în anul 2009, Asociația Clubul Sportiv Olimpic Triumf, are ca scop descoperirea, îndrumarea, pregătirea și inițierea persoanelor în practicarea sportului, cât și desfășurarea de activități sportive.

Având la bază o echipă formată din tineri cu experiență în domeniul practicării sportului cât și în organizarea de activități recreative, Asociația Clubul Sportiv Olimpic Triumf urmărește dezvoltarea activităților extrașcolare bazate pe mișcare, relaxare și învățare.


Clubul Sportiv Olimpic Triumf deține o amplă experiență în activități sportive precum cursuri de autoapărare, tenis de masă, tir cu arcul, gimnastică aerobică dar și în domeniul dansului, precum dans modern, dansuri latino, majorete etc

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina web http://www.olimpictriumf.ro sau să o contactaţi pe Doamna Natalia Iavin, Profesor Coordonator al Festivalului Național de Dans pentru Copii "Triumf" -  "Să știi mai multe, să fii mai bun", tel: 0727.620.039, e-mail: olimpictriumf@yahoo.com   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod