Participa la Ateliere ReCreative „The Art Place”

Sambata, 21 februarie intre orele 12:30 si 19:00 Club Inspayer (str. Batistei, nr. 24A, 040 Bucuresti) gazduieste doua ateliere re-creative in care joaca cu hartia este dusa la un alt nivel. „The Art Place – Ateliere ReCreative” este un spatiu de recreere, re-inventare si re-evaluare, un spatiu in care artistul interior este scos la iveala.
Ziua de sambata este dedicata lucrului cu hartia, astfel, intre orele 12:30 si 15:00 are loc un Atelier de flori din hartie – tehnica pentru realizarea trandafirilor, iar incepand cu ora 15:30 si pana la ora 19:00 vom invata sa facem Genti impermeabile din hartie.

Atelierele pun la dispozitia participantilor toate materialele necesare cursului, un suport de curs pas cu pas, un suport de curs video pas cu pas, ceai/cafea, apa plata/minerala, distractie si buna dispozitie. Vom invata despre materia prima folosita, despre calitatea si textura hartiei, despre cum se alege si cum se pregateste aceasta pentru lucru, despre tehnicile potrivite.

Trainerul nostru, Florenta Necula, creatoarea proiectului Paper Concept,  va raspunde la toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveti, astfel incat, la finalul atelierului sa stiti tot ceea ce aveti nevoie pentru a face acasa singuri produse de inalta calitate.  De asemenea, Florenta va sustine si o sesiune de Tips&Tricks in cadrul careia participantii pot afla multe sfaturi utile pentru usurarea lucrului cu hartia.

Persoanele care doresc sa se inscrie, o pot face pana in data de 19 februarie, fie printr-un mesaj privat pe pagina de facebook The Art Place - Ateliere ReCreative fie printr-un mail la adresa raluca.zdrobis@gmail.com.


The Art Place este un spatiu de relaxare si dezvoltare personala ce gazduieste ateliere de re-inventare, re-evaluare si re-creere.
Cautam minti curioase si dornice sa invete alaturi de traineri minunati care ii pot indruma si ajuta sa se autodepaseasca.

Atelierele si evenimentele noastre sunt construite astfel incat fiecare participant sa isi atinga potentialul maxim, sa deprinda abilitati noi si sa se relaxeze, toate intr-o companie placuta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod