Părinții și copiii sunt așteptați în luna septembrie la Școala Liberty Center

Cei mici și cei mari se pot bucura de ateliere educative, cursuri de dans, Gaming Arena și multe alte surprize.

Liberty Center sărbătorește începutul școlii cu surprize și activități distractive, dedicate atât copiilor, cât și părinților. În perioada 12-28 septembrie, între orele 14:00-20:00, clienții Liberty Center sunt invitați să încerce un altfel de program de școală, în incinta centrului comercial, prin ateliere educative, concursuri, jocuri și multe alte activități pentru întreaga familie.

Părinții sunt așteptați să își înscrie copiii la workshop-uri variate prin care să-și lărgească orizontul de cunoștințe și de abilități, într-un mod interactiv și antrenant.

În cadrul atelierelor, copiii pot descoperi lucruri interesante despre cultura și geografia altor țări sau își pot dezvolta stilul de dans sub îndrumarea unui coregraf profesionist. De asemenea, copiii pot participa la sedințe de face painting sau competiții de bowling, unde toți participanții vor primi cadouri surpriză din partea Liberty Center.

În cele două weekend-uri ale campaniei, cei pasionați de jocurile pe calculator sunt așteptați in Liberty Center să se înscrie la cea mai tare competiție ce va avea loc în Gaming Arena. Liberty Center a ajuns la ce de-a doua ediție a competiției de acest gen, împreună cu partenerul Microsoft, bucurandu-se de un număr mare de participanți.
În prima ediție a competiției de video gaming, peste 240 de participanți s-au întrecut în 960 de jocuri, în cursa pentru premiile spectaculoase oferite de Liberty Center și partenerii săi. Înscrierea în competiție se poate face pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/LibertyCenterMall, pentru fiecare dintre categorii.

“Ne bucurăm să oferim aceste activități diverse pentru părinți și copii, ca o extindere distractivă a programului de școală care tocmai a început. Liberty Center dorește să devină cea mai la îndemână opțiune de relaxare, distracție și shopping pentru familii și adolescenți pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor clienților noștri”, a declarat Corina Toma, Center Manager Liberty Center.

Programul integral al campaniei desfășurate în perioada 12-28 septembrie la Liberty Center poate fi vizionat pe www.libertycenter.ro și pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/LibertyCenterMall.




Liberty Center este situat în inima cartierului Rahova și are conexiuni excelente cu Piața Unirii și centrul orașului.

Liberty Center este prezent pe piață din anul 2008 si găzduieşte branduri importante precum Adidas, Lee Cooper, Sephora, Altex, Promod, Kenvelo, Office Shoes sau Cache-Cache, cărora li se adaugă zona de divertisment formată din Light Cinema (7 săli), un patinoar de 500 m2, un loc de joacă pentru copii, precum și o zonă extinsă de food court în care sunt prezenți operatori cunoscuți precum McDonalds, KFC sau Springtime.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod