Ora 3.30: Simona Halep joacă în această noapte pentru un loc în finala de la US Open

După ce a învins-o cu 2-1 pe Victoria Azarenka, jucătoarea din România o va întâlni pe Flavia Penetta, Italia, în semifinalele turneului de la New York. Meciul va începe după ora trei şi jumătate noaptea şi va fi transmis live de Eurosport
Mediafax: Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.


Halep s-a calificat în semifinalele US Open, după ce a învins-o în trei seturi pe Azarenka.

Partida a durat două ore şi 40 minute şi la capătul ei Halep a reuşit a treia calificare în penultimul act al unui Grand Slam, după Roland Garros şi Wimbledon, ambele în 2014, şi a 45-a victorie în 2015.

Halep a învins, astfel, o adevărată campioană, pe Victoria Azarenka, fostă numărul 1 mondial, cu 17 titluri în palmares, dintre care două de Grand Slam, după un meci în care românca a etalat un tenis inteligent, foarte bine articulat tactic.

Azarenka a fost agresivă de la început, şi-a asumat responsabilitatea de a conduce meciul, ca o mare jucătoare.
Mingile ei au avut forţă şi profunzime, dar mai puţină precizie. Sportiva din Belarus a dat dovadă de un pic de precipitare în evoluţie, a atacat fileul nepregătită uneori, a folosit lovituri nepotrivite, însă şi-a corectat din mers erorile, dovedind că locul ei este pe poziţiile înalte ale ierarhiei mondiale, unde a fost în urmă cu doi ani.
adrian-petculescu-luminia-turcu-bogdan-stnescu
10 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod