Olympus aduce rețete savuroase cu preparare rapidă, sub semnătura Irinei Bucșa

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, continuă colecția de rețete savuroase cu preparare rapidă din secțiunea “Rețetele Olympus” de pe website-ul www.olympusdairy.ro, de data aceasta, sub semnătura Irinei Bucșa, finalistă a concursului de gătit MasterChef. Rețetele sunt special create pentru cei mai ocupați dintre noi sau pentru cei care doresc să gătească într-un timp foarte scurt și sunt demonstrate prin intermediul unor clipuri video.
Rețetele propuse de specialiștii Olympus și Irina Bucșa - www.olympusdairy.ro/retete-olympus -  au un timp de preparare de 15 minute și variază în grad de dificultate, pentru a-i încuraja chiar și pe cei mai ocupați dintre noi sau mai puțin familiarizați cu gătitul să prepare mâncăruri gustoase, cu ingrediente de cea mai bună calitate. Cu ajutorul acestor rețete, Olympus încurajează un obicei de consum bazat pe produse sănătoase, printre care se numără și lactatele.

Sub îndemnul “Bucură-te de 15 minute pline de gust”, secțiunea are o interfață prietenoasă și ușor de navigat, unde cititorii au posibilitatea de a alege specificul rețetei dorite, ingredientele, felul de mâncare, timpul de preparare și nivelul de complexitate.

Irina Bucșa, finalistă MasterChef, ediția 2014, a dus pasiunea pentru gătit la un alt nivel, unde ingredientele excepționale se îmbină în moduri surprinzătoare și creează preparate spectaculoase atât din punctul de vedere al gustului, cât și estetic.
Chiar dacă a absolvit Facultatea de Informatică și lucrează ca programator IT, cel mai mare vis al Irinei este să inspire oamenii să gătească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod