Oferta speciala - Bilete musical "Stii ce am facut in America?"

Va asteptam cu drag la Teatrul Elisabeta pentru a vedea un musical inedit, “Stii ce am facut in America?”, cu piese celebre din repertoriul international, in genul celor intalnite pe Broadway.
Dupa succesul inregistrat in luna decembrie, musical-ul "Stii ce-am facut in America?" revine in fata publicului duminica, 8 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti, cu o interpretare de exceptie:Julie Mayaya si Anda Dimitriu de la Vocea Romaniei Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Radulescu, Andreea Tanasuica si Gabriel Nedea.

Timp de o ora, spectatorii sunt invitati sa descopere adevarul despre "Stii ce-am facut in America?", un musical cu povesti de dragoste contemporane si situatii desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa și va distra publicul.
Acțiunea piesei se desfășoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află șapte personaje a căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii.
 
Mai mult decat atat, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat si in marile orase ale tarii, precum Brasov, pe 13 martie.

Rezervari: 0727 703 703 | Bilete disponibile la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pe www.bilet.ro si www.teatrul-elisabeta.ro
Teatrul Elisabeta | Str. B-dul Regina Elisabeta nr. 45, et. 2, Bucuresti

***OFERTA SPECIALA*** | Cu ocazia primaverii, va oferim un pachet special la cumpararea biletelor pentru spectacolul din 8 martie.
La  20 bilete achizitionate beneficiati de 2 bilete gratuite, iar la 40 bilete achizitionate beneficiati de 3 bilete gratuite in limita locurilor disponibile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod