Odată cu magia sărbătorilor de iarnă, paharele roșii se întorc la Starbucks!

Paharele roșii, simbolul Crăciunului la Starbucks, se întorc şi anul acesta, adăugând un strop de magie sărbătorilor de iarnă. Alături de tradiţionalele Toffee Nut Latte şi cafele de Crăciun, printre care Christmas Blend® şi Christmas Blend Espresso Roast, aromele noilor băuturi, precum Orange Mocha, ne amintesc de sărbătorile care se apropie.
De la începutul lunii noiembrie, Starbucks ne invită să ne bucurăm de următoarele băuturi speciale:
Starbucks® Orange Mocha: combinaţia de espresso, ciocolată caldă dulce cu aromă de portocale şi lapte proaspăt fiert îi dau acestei băuturi puteri magice, desăvârşite de topping-ul de frişcă şi siropul mocha. O singură înghiţitură este suficientă pentru a ne aduce mai aproape de spiritul Crăciunului.
Starbucks® Toffee Nut Latte: sinonimul Crăciunului la Starbucks, cu aromă de nucă, caramel dulce cremos, espresso şi spumă de lapte catifelat, desăvârşit de gustul caramelizat al topping-ului de nucă şi frişcă, se întoarce iarna aceasta în toate cafenelele.

Adaugă o notă festivă vieţii cotidiene bucurându-te de o cană de Starbucks® Christmas Blend, un amestec multiregional, cu boabe rare din Sumatra sau Starbucks® Christmas Blend Espresso Roast, cu o aroma intensă şi un extraordinar  gust de condimente.

Alături de savuroasele băuturi şi cafele speciale te poţi bucura de Cranberry Orange Muffin – brioşa delicioasă cu merişoare întregi şi bucăţi de portocală, care se întoarce în acest an pentru a îndulci momentele de Crăciun.

Astfel, la Starbucks găsești băuturi unice, cafea de calitate şi combinaţii delicioase; mai mult decât atât, ai ocazia de a alege cadouri pentru cei dragi din colecţia Starbucks de pahare şi căni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod