Ochii caprui fura inima oricui... cu ajutorul chihlimbarului si al rubinului!

Alegerea pietrelor pentru bijuteriile pe care le porti nu trebuie sa fie intamplatoare, ci sa porneasca de la ochii tai. In functie de culoarea acestora, poti alege acele coliere, cercei, inele si bratari care au puterea de a-ti transforma culoarea ochilor din subtila in spectaculoasa!

Ochii caprui sunt cel mai bine pusi in valoare de bijuterii cu accente maronii spre galben sau chiar verzui, cum ar fi chihlimbarul, precum si de rubine si granate.

CHIHLIMBARUL este unul dintre primele materiale folosite pentru confectionarea bijuteriilor, arheologii descoperind ca acest lucru a fost posibil inca de acum 40.000 de ani.

Chihlimbarul este foarte frumos ca aspect, datorita variatiilor lui cromatice de la oranj la galben, dar poate avea si culori precum rosu, verde, negru-verzui si albastru, insa acestea sunt foarte rare. Sub actiunea razelor ultraviolete, chihlimbarul devine fluorescent. Anumite incluziuni, cum ar fi insecte sau bule de aer, dau viata acestei pietre minunate.

RUBINELE sunt si ele o alegere potrivita pentru ochii caprui, deoarece pot contrasta placut cu maroniul lor. Una dintre cele mai frumoase pietre semipretioase, de un rosu intens inconfundabil, rubinul este piatra regala cu care se impodobeau coroane si inele.
Este piatra lui Iulie, protejandu-i in special pe nativii acestei luni, o piatra datatoare de energie si vigoare, piatra vietii si a pasiunii. In antichitate, se credea ca rubinul are puteri magice si ca este capabil sa protejeze de ciuma si de diavol. In zilele noastre, a darui un inel cu rubin echivaleaza cu a-ti declara dragostea intensa, iar a-l purta este o declaratie de putere, vointa si energie.

GRANATUL, piatra semipretioasa cel mai adesea de culoare rosu-brun, arata minunat in combinatie cu ochii caprui inchis.
E frumos pusa in evidenta de marcasite, se combina perfect cu aurul si contrasteaza minunat cu alte pietre semipretioase, precum cuartul roz. Granatele sunt pietrele lui Ianuarie, ceea ce inseamna ca pentru nativii acestei luni efectele granatului sunt maxime, adica ei vor fi protejati de dusmani si vor fi mai norocosi in dragoste. Efectele tamaduitoare ale granatului sunt multiple, de la normalizarea tensiunii arteriale si regenerarea sangelui, pana la ameliorarea unor tulburari psihice si cresterea potentei.

Aceste bijuterii cu pietre semipretioase, precum si multe alte inele, bratari, cercei, coliere si pandantive handmade si unicat, sunt disponibile in noua colectie SilverZone, pe www.silverzone.ro

1 din 14

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod