Nopti albe la vacante si trei zile de super oferte non-stop!

Pentru cel de-al V-lea an consecutiv, Christian Tour, una dintre cele mai importante agentii de turism din Romania, sarbatoreste Zilele Christian Tour. Surpriza editiei din acest an o reprezinta maratonul vanzarilor de vacante la super tarife, non-stop. Evenimentul “Nopti albe la vacante” va dura 3 zile, va debuta vineri,13 iunie, ora 10.00 pe online si va dura pana luni, 16 iunie, ora 06.00 am.
Sambata, 14 iunie, incepand cu ora 10:00 evenimentul debuteaza si la sediul central Christian Tour din Centrul Vechi, (situate in Strada Smardan, nr. 7, langa BNR) unde specialistii Christian Tour vor astepta clientii cu cele mai bune oferte de vacanta, pana duminica la ora 20.00.

In cadrul Noptilor Albe la Vacante, Christian Tour pregateste romanilor super oferte, cu reduceri de pana la 90% la pachetele de vacanta in destinatii precum: Grecia, Turcia, Spania, Italia si Bulgaria. Printre pachetele promovate, cumparatorii vor gasi numeroase programe touroperate de Christian Tour.

Pe langa ofertele speciale, reprezentantii Christian Tour au pregatit si o serie de activitati pentru copii, concursuri si distractie pe terasa din fata restaurantului: parada picioroangelor, trupa de trubaduri, face painting si modelaj de baloane, etc..
La eveniment vor fi prezente si mascotele din Familia Suricescu.

“De 5 ani sarbatorim Zilele Christian Tour in moduri dintre cele mai inedite. Anul acesta ne-am dorit sa facem ceva cu totul special, astfel am hotarat ca timp de 3 zile, non stop, atat in on-line pe site-ul Christian tour(www.christiantour.ro), cat si la sediul nostru din Centrul Vechi sa dam startul la un maraton al vacantelor. Ne dorim astfel sa venim in intampinarea romanilor care inca nu si-au achizitionat vacanta, cu oferte speciale, dar in acelasi timp vrem sa impartasim din spiritul Christian Tour tuturor trecatorilor din Centrul Vechi.
Cu siguranta ca aceasta actiune in forta, 3 zile de vanzari non-stop (directe si on-line) de vacante va fi pe placul iubitorilor de calatorii“
, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod