Noapte de shopping la cea de-a treia ediție a evenimentului „Special Night Out”

Pasionații de shopping sunt invitați la cea de-a treia ediție Special Night Out, care va avea loc în seara de 8 mai, în intervalul orar 20:00 - 24:00, în punctele centrale ale Bucureștiului - Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, J.W. Marriott – precum și în zonele din imediata lor apropiere: Piața Romană și zona Unirii.
Cea de-a treia ediție a evenimentului Special Night Out vine cu o nouă sesiune de shopping de primăvară, adică patru ore de relaxare și răsfăț într-o noapte de shopping memorabilă. În cadrul evenimentului, magazinele partenere vor avea un program prelungit, de la ora 20:00 până la ora 24:00, oferind astfel clienților posibilitatea de a vedea și achiziționa cele mai recente colecții ale celor mai mari branduri internaționale, precum și ale designerilor locali. Magazinele participante vor avea vitrinele marcate cu vizualul Special Night Out, ceea ce le va face ușor de recunoscut.

Lista magazinelor înscrise până în acest moment este disponibilă pe pagina de facebook a evenimentului și va fi în permanență updatată: http://on.fb.me/RHAYWV.  Inițiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux și a demonstrat, prin prezența celor peste 75 de magazine partenere pe care le-am avut alături la cele două ediții anterioare, că Bucureștiul se transformă cu pași repezi într-o excelentă destinație a shoppingului de lux.

Băuturile premium sunt oferite și de această dată de către partenerul tradițional Special Night Out, BDG Import, prin brandurile EVIAN, LUCAS BOLS, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE, REMY MARTIN, METAXA, THE MACALLAN.   La cea de-a treia ediție Special Night Out se adaugă pe lista partenerilor două noi branduri: PERONI NASTRO AZZURRO, berea premium italiană numărul unu în lume și MADAME LUCIE, celebrul producător de macarons.  Vă invităm să vă relaxați în cadrul unei sesiuni nocturne de shopping pe 8 mai la Special Night Out, ediția a treia!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod