Nicio duminică fără teatru si muzică

Teatrul InDart lansează proiectul „Nicio duminică fără teatru” pe 30 martie, ora 19:00 în club Route 66, unde se va juca comedia care a răscolit şi năucit pe toată lumea. Iar dupa piesa

Teatrul InDart lansează proiectul „Nicio duminică fără teatru” pe 30 martie, ora 19:00 în club Route 66, unde se va juca comedia care a răscolit şi năucit pe toată lumea. Iar dupa piesa de teatru, de la ora 21:00, trupa RUNAWAY, care este un proiect InDart va oferi o seara plină de voie bună şi distracţie.

indart

Multpremiata comedie ”Traieşte-ţi fanteziile”, adaptare după piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărţilor motivaţionale. O comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzatoare şi scene de un comic dezlanţuit, în cel mai clasic stil bulevardier.

Amy Winehouse, Weezer, Caro Emerald, Jessie J., Duffy, Kings of Leon, Blondie, Avicii vor fi prezenţi in club după spectacol prin glasul celor de la RUNAWAY şi prin vibe-ul extraordinar creat de muzicieni de elită, cu experienţă de peste 10 ani pe scena muzicală.

www.iabilet.ro pune la dispoziţie, în exclusivitate online, pachetul care cuprinde bilete la piesa de teatru şi concert.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod