Nestlé vine în sprijinul Organizației SOS Satele Copiilor România

Familia înseamnă împărtășirea momentelor frumoase, pe care cu toții ni le amintim cu drag, a lucrurilor care ne fac să zâmbim și a bucuriei fiecărei reușite.
Pentru a sărbători Ziua Internațională a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestlé donează 2% din valoarea cumpărăturilor tale în magazinele Cora în luna mai către o mare familie: Organizația SOS Satele Copiilor România.

”Nestlé prețuiește și celebrează familia. Prin această initiațivă ne dorim să venim în sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor România, contribuind la dezvoltarea armonioasă a acestora. De asemenea, pentru că am vrut să ne implicăm și mai mult de atât, o echipă formată din angajații Nestle România s-a oferit voluntar să construiască un loc de joacă special pentru ei, care să le aducă multe momente de bucurie”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle România.

Organizația SOS Satele Copiilor România are misiunea de a integra copiii într-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice.

”Pentru noi, fiecare copil este important și ne dorim ca ei să se dezvolte într-un mediu familial.
Ne implicăm pe termen lung, iar donațiile ne ajută să le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Apreciem donația făcută de Nestle România, pentru că ne va ajuta să venim în spijinul celor care au nevoie de noi”
, a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare, Organizația SOS Satele Copiilor România.

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită, pe 15 mai, în întreaga lume, pentru a sublinia importanţa familiei și rolul ei în dezvoltarea societății.
Această zi a fost instituită de Adunarea Generală a ONU încă din 1993. Ziua Internațională a Familiei este o oportunitate de a celebra alături de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute împreună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod