Nebunia de 1 Mai din România: Cele mai tari 10 petreceri de la mare

Minivacanţa de 1 Mai este un bun prilej de distracţie, întâlniri cu prietenii şi chefuri până în zori. Dacă încă nu ştii ce vei face în aceste patru zile libere, noi îţi prezentăm toate petrecerile de la malul mării, dar şi evenimentele de la munte.

Minivacanţa de 1 Mai este un bun prilej de distracţie, întâlniri cu prietenii şi chefuri până în zori. Dacă încă nu ştii ce vei face în aceste patru zile libere, noi îţi prezentăm toate petrecerile de la malul mării, dar şi evenimentele de la munte.

Sunwaves 11: 27-30 aprilie – Mamaia Nord

A 11-a ediţie a festivalului Sunwaves, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale acestui an în materie de muzică electronică, se anunţă una incendiară, în cadrul ei urmând să presteze nume celebre, dar şi câteva nume noi. Ricardo Villalobos, Marco Carola, Lee Burridge, Rhadoo, Raresh, Petre Inspirescu, Zip, Matthias Tanzmann, Audiofly, Valentino Kanzyani, Paco Osuna, Tini, Margaret Dygas, Rayo, Mihigh, K!D Chriss, Praslea, Cezar, Kozo, Priku, Dan Andrei, Gescu, Piticu, NoiDoi, Cristi Cons, Alexandra şi Herodot. 

For the love of house: 27-30 - La Mania, Mamaia

Delano Smith, Maya Jane Coles, Livio & Roby, Sasha, Derek, Shaun Reeves şi Danny Howells sunt doar câteva nume care vor mixa în perioada 27 – 30 aprilie, la cea de-a 3-a ediţie a festivalului făcut din "dragoste pentru muzica house". 

The Mission 1st of May: 27-30 - Mamaia Nord Beach

Vineri şi sâmbătă, 27 şi 28 aprilie, de la ora 22:00, The Mission marchează litoralul cu show-ul "1st of May", aşa că plaja din nordul staţiunii Mamaia va fi încălzită pe ritmuri electro de Hot Natured (Jamie Jones, Art Departament, Lee Foss si Richy Ahmed), Cadenza Vagabundos (Luciano, Arcy, Digitaline) şi DJ români consacraţi.

Black Sea Kite Festival: 28 aprilie – 1 mai,  plaja H2O Mamaia Nord  

Black Sea Kite Festival – Festival de zmeie.

Primul festival de zmeie din România, pentru publicul larg, unde vor fi organizate ateliere de construit şi pictat zmeie de diverse forme şi dimensiuni, atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Profesioniştii acestei prime ediţii vin din: Bali, Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Olanda şi vor înălţa pentru public zmeie speciale, de diferite mărimi, forme şi designuri.

Concerte în Vama Veche: 27-30 aprilie

27 aprilie: Nişte Băieţi, Şuie Paparude -Goblin.

28 aprilie: Luna Amară - Papa la Şoni; Les Elephants Bizzares, ROA -Goblin; DJ Vasilik, E.M.I.L. şi O.C.S. -plaja Amphora; Ţapinarii, Fără Zahăr -La Barbă Neagră.

29 aprilie: Sophisticated Lemons -Papa la Şoni; Silent Strike, Blazin Vibes -Goblin.

30 aprilie: Zeppelin, Discoballs, Bass Turbat -Goblin; KUMM -Papa la Şoni.

"Serbare Câmpenească": 1 mai, Năvodari

Serbare Câmpenească pentru năvodăreni şi turişti, cu mici, bere şi concerte, eveniment organizat de Primaria Năvodari. 

Concerte în aer liber: 28 aprilie - 1 mai, Mangalia 

În Mangalia vă aşteaptă patru zile de spectacole, pentru toate gusturile, în Portul Turistic.

Vor cânta: Antonia, Vank, Connect-R, DJ Project, Nelu Ploieşteanu, Florentina Suciu, DJ Sava şi Andreea, Claudia Ghiţulescu, trupa Gemenele şi maestrul de ceremonii Jul. 

Crazy Salsa Fest: 27 – 29 aprilie, Hotel Paradiso Mangalia

Crazy Salsa Fest, a treia ediţie, este un eveniment organizat de Clubul sportiv "Noua Generaţie". Festivalul reuneşte peste 30 de şcoli de dans din ţară şi din străinătate. În cadrul aceluiaşi festival va avea loc şi lansarea de carte "Eticheta în dansul social".

Valea Prahovei, grătare, ski şi plimbări cu ATV-ul

Buşteni: Singurul loc amenajat pentru grătare se află pe Valea Cerbului, iar intrarea este 10 lei de maşină. Tot la Buşteni, puteţi vizita Castelul Cantacuzino, costă 20 de lei de persoană.

Sinaia: Pentru 10 lei, te poţi da cu tiroliana în parcul central Dimitrie Ghica, iar bicicletele pentru Mountain Bike se închiriază cu 50 de lei/oră.

Pe Valea Dorului încă se schiază, preţul unui abonament fiind de 120 de lei pe o zi, la care se adaugă suma de 25 de lei pentru închirierea echipamentului. Plimbările cu ATV-ul însoţit de un ghid profesionist costă între 80 şi 100 de lei; pentru o excursie cu maşini 4x4 la Peştera Ialomiţei scoţi din buzunar 50 lei/persoană, iar vizita la Muzeul Peleş costă 75 de lei. 

 

 

28 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod