MUSICAL-UL DE SUCCES “STII CE AM FACUT IN AMERICA?” SE JOACA DIN NOU LA TEATRUL ELISABETA DIN BUCURESTI SI LA CENTRUL CULTURAL REDUTA DIN BRASOV

300 DE SPECTATORI LA PRIMA REPREZENTATIE DIN ACEST AN! | 22 MARTIE - BUCURESTI | | 25 MARTIE - BRASOV |
Prima reprezentatie din acest an a musical-ului “Stii ce am facut in America?”, sustinuta pe 8 martie la Teatrul Elisabeta din Bucuresti, s-a bucurat de un real succes! S-a jucat cu sala plina, iar actorii au primit aplauzele si sustinerea publicului de-a lungul intregii reprezentatii. Seara de 8 Martie a fost una perfecta pentru cei care au ales sa sarbatoreasca Ziua Femeii urmarind musical-ul “Stii ce am facut in America?”.
 
Bucurestenii sunt invitati sa participe la urmatorul spectacol al musical-ului “Stii ce am facut in America?”, duminica, 22 martie, de la 19:00, la Teatrul Elisabeta. Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu/Adrian Radulescu, Andreea Tanasuica si Gabriel Nedea revin in fata publicului bucurestean, pe scena Teatrului Elisabeta, pentru a le oferi celor prezenti o seara magica, cu piese muzicale celebre in stilul celor de pe Broadway, cu momente de dans incitante si dialoguri autentice condimentate cu povesti de dragoste si umor.

De asemenea, vine randul brasovenilor sa se alature publicului musicalului "Stii ce am facut in America?". Musicalul se va juca pe 25 martie,de la ora 19:00, la Teatrul Reduta din Brasov (Centrul Cultural Reduta).
 
Musical-ul “Stii ce-am facut in America?”, poarta semnatura Malinei Andrei, un binecunoscut regizor artistic, si Roxanei Priceputu, un producator talentat cu experienta.
Actiunea se desfasoara intr-un bar dintr-un mic satuc din Spania, unde se afla sapte personaje, ale caror destine se impletesc, trecand prin toate etapele iubirii. Spectatorii vor afla cu surprindere ce au facut personajele din musical in aventurile lor in America si ce experiente intampina in tara natala.
 
Julie Mayaya | “Sunt obișnuită sa cant pe scena, insa provocarea cea mare este ca pe lângă cantat mai trebuie sa și dansez și în plus sa interpretez un rol cu o poveste pe care trebuie sa o susțin, cu reacții și replici. Totul decurs relativ ușor, având în vedere ca este prima data când interpretez un rol. Sunt opusul rivalei mele în piesa, Roxy, care cândva îmi fusese cea mai buna prietenă, dar nu va spun mai multe, veniți sa vedeți spectacolul! :)”
 
Anda Dimitriu | “Joc rolul lui Roxie, un personaj complex, lucru care mi-a adus si oarecare dificultati in mi-l contura. Pe Roxie o definesc cel mai bine nestatornicia, superficialitatea, nonsalanta. La inceput, nu ma regaseam deloc. Mi-a luat ceva timp sa inteleg ca, de fapt, Roxie este doar o alta latura de a mea, care insa “doarme” :). Provocarea mea a insemnat sa-mi asum identificarea cu un personaj cu laturi negative, pe care in viata reala l-as fi blamat.”
 
Raluca Stoica | “În spectacol sunt Maddy – o actriță americană de pe Broadway, care, într-o conjunctură nefericită comite o crimă pasională, fiind astfel nevoită să lase totul în urmă pentru a nu fi descoperită de poliţie şi soseşte în Spania, în barul unde se petrece acţiunea spectacolului”
 
Filip Ristovski |“In spectacol interpretez rolul lui Pedro un fel de Don Juan de la tara care e iubitor si bun, un personsj simpatic pe care nu ai cum sa te superi deoarece el iubeste toate femeile si isi incearca norocul cu toate.
Are senzatia ca farmecul lui il face irezistibil... si pentru unele fete, cele mai multe, chiar este!”
 
Adrian Radulescu | “Provocarea adusa atat de catre piesa, cat si de catre rol, a fost ca a trebuit sa ma intrec pe mine cu tot ce tine de laboratorul propriu de creare a personajului. Am facut scene care m-au pus in dificultate la inceput si a trebuit sa gasesc rezolvari pentru toate cerintele regizorale, fiind ajutat de catre colegii mei din distributie.”
 
Roman Manoleanu | “Personajul meu, Manolo, este un anti-cuceritor, un bărbat care ar iubi toate femeile, dar este incapabil sa se aproprie de vreuna. Se pare ca nici averea moștenită nu il ajuta prea mult.”
 
Andreea Tanasuica si Gabi Nedea sunt doi mari campioni nationali la dans, care au acceptat cu bucurie provocarea de a juca in musical-ul “Stii ce am facut in America?”. Andreea Tanasuica face parte din echipa de dansatori a scolii de dans a lui Mihai Petre, iar Gabi Nedea face dans de 18 ani, a jucat ca dansator in serialul “Cu un pas inainte” si totodata detine titulatura de antrenor.
 
Malina Andrei (regizor) |“Am avut oameni noi in distributie, dar cu repetitii intense, pe care le-am facut in aceasta perioada, au reusit sa se integreze si sa isi asume rolurile foarte bine, in concordanta cu personalitatea fiecaruia.
Musicalul este cel mai dificil gen pentru ca implica toate compartimentele. Trebuie sa fii un bun actor care sa stie sa cante si danseze la fel de bine, adica sa faci performanta pe toate planurile. La public trebuie sa ajunga in primul rand povestea, indiferent prin intermediul caror mijloace. Provocarea cea mai mare este sa ii determin sa performeze foarte bine in actorie, muzica si dans, iar povestea sa ajunga la spectatori si sa si emotioneze. Din punctul meu de vedere, un spectacol fara emotie nu exista.”
 
Spectatorii sunt invitati la o noua reprezentatie a musical-ului “Stii ce am facut in America?”, duminica, 22 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti si pe 25 martie, la Centrul Cultural Reduta din Brasov!
 
*Pentru Bucuresti, biletele pot fi cumparate/rezervate de la Casa de bilete a Teatrului Elisabeta (tel: 0727 703 703) si online www.teatrul-elisabeta.ro.
* Pentru Brasov, biletele pot fi cumparate de la Casa de Bilete a Centrului Cultural Reduta sau de pe eventim.ro.

Urmariti-ne pe Facebook Stii ce am facut in America?
 
Fisa tehnica:
Distribuția | Julie Mayaya, Anda Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Radulescu, Gabriel Nedea, Andreea Tanasuica
Regia și coregrafia | Mălina Andrei
Scenariul | Ileana Raducanu
Scenografia | Delia Ristovski
Lumini | Dan Bujor
Foto afis | Adi Stoicoviciu
PR | Mara Eliza Barza (SundayPR.com)
Producator | Roxana Priceputu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod