Moştenirea lui Vadim Tudor: două fiice fără viitor şi pline de datorii!

Lidia şi Eugenia au intrat în atenţia televiziunilor din România imediat după moartea tatălui lor, devenind personaje în emisiuni tabloide
De mai multe zile, ecranele sunt pline de imagini cu fiicele lui Corneliu Vadim Tudor. După moartea neaşteptată a tatălui lor, au devenit celebrităţi naţionale.
Lidia, 25 de ani, şi Eugenia, 22 de ani, sunt curtate de emisiunile tabloide să dea interviuri, să participe, să se certe cu tot felul de cunoscuţi şi asociaţi ai tatălui lor. De două săptămâni de când acesta a trecut în nefiinţă, la vârsta de 65 de ani, ele sunt expertele în ce priveşte promovarea morţii tatălui lor.
Lidia, fiica mai mare a fostului senator, pare mai volubilă. Palidă, nefardată, îmbrăcată în negru, îşi expune tristeţea la ore de maximă audienţă în aşa fel încât e imposibil să nu te ducă gândul la faptul că urmăreşte ceva:
9 Octombrie 2015
 

Comentarii (34)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 10 Oct 2015, 22:27
    Cine a fost Vadim ?

    Stie cineva cine a fost acest CV Tudor ? cu studii in Austria de sociologie... :P ... cu ce s-a ocupat în vremea lui Ceașcă el și cu Eugen Barbu ? 2 securiști scabroși....

    2
    0

  • Taraxacus pe 10 Oct 2015, 22:13
    Articol de 2 lei

    Ce sa spuuuunnn... Sunt trei femei majore, cu mâini cu picioare cu cap... cele tinere se poat angaja să câștige o bucată de pâine ca alte milioane de femei sau se pot duce in Italia sa îngrijească bătrâni asa cum le-a spus ”românlor” bașină vodă. S-au învățat să trândăvească și să cheluie ca Ioana Tufaru ? să trăiască atunci așa. A prezentat tribunul ceasul lui de la mână care valora 25.000 euro, a prezentat scrisori dee la Napoleon cu autograf și are o colecție întreagă, de la Balzac, Dumas etc... Drepturile de autor se moștenesc, vor putea trăi confortabil din drepturile de autor, asta în cazul în care opera nebunului ar valora ceva. Până la 26 de ani pot primi pensie de urmaș care este consistentă și văduva va primi o pensie de urmaș care va fi mai mare ca o pensi obișnuită. Deocamdată, vin și se dau în stambă la TV și primesc bani buni pt asta așa că nu sunt de compătimit. Mai au proprietăți case de vacanță.... nu e cazul să - și plângă de milă.

    2
    0

  • Cristh pe 10 Oct 2015, 00:42
    Ehh...jurnalism

    Eu cred ca au un set de valori mult mai vast, si un viitor mult mai promitator decat cel care a scris un asemenea...articol.

    9
    0

  • Bula. pe 9 Oct 2015, 23:18
    Datorii Vadim.

    Pai daca Vadim a adunat asa multe datorii nu inteleg de ce familia nu mai vinde din proprietati si sa achita datoriile ca asa e normal, de exemplu ar putea sa vanda vila de la Bran ca arputea lua bani buni pe ea. Cat despre datorii sa nu uitam ca Vadim a fost europarlamentar si ca un europarlamentar castiga peste 5000 de Euro/luna + diurna si sincer eu unul nu stiu ce a facut ca si europarlamentar pentru Romania.

    3
    0

  • tribunu nebunu pe 9 Oct 2015, 23:08
    dacă aia e o poză de familie...

    uitați ce față are tribunul ! De dezaxat ! Uitați-vă pe propriile poze de familie și vedeți care arătați așa, mergeți repede la psi ! Mai ales ai de-l pupați în c.

    5
    2

  • domnulX pe 9 Oct 2015, 20:00
    Vadim

    acele 2 fiice nu vor avea un viitor mai rau ca un roman de rand cum sunt iar taicasul saracul era un patriot si eu unul personal regret ca nu lam prins ca presedinte un mandat ca in rest numai hoti cum ar fi comunistul Iliescu care a distrus si inchis toate fabricile apoi gunoiul de tap Constantinescu care in rahatismul lui a fost un parazit infect nefacand nimic ba chiar rudele lui (fisul) a fost prins cu vanzari de tigari iar apoi rahatul marinar betiv care a ras de tara si nimic altceva iar acum in prezent un rahat care din salariul de profesor si-a luat 7 case in gatu masii din meditatii si culmea minciunii cica nu isi mai aduce aminte cat lua pe ora la meditatii sau ce salariu infect lua de profesor asa ca mai nene gunoaie sau tot plimbat prin presedentie dar Vadim nu am reusit sa il vad presedinte desi eu unul jur ca nu am votat din scarba nici macar o singura data pe nimeni si nici in viitor.

    4
    4

  • marta pe 9 Oct 2015, 19:52
    eu cred ca vor avea viitor, spre deosebire de dv.....

    nici dv. madam maria ionescu nu veti avea viitor la ce articol ati scris, nu stiu de ce va mai tin cei de la eva. ro, cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii si sa vii cu un asa articol? te-as desfiinta daca ai scrie asa de mine

    8
    4

  • matirx pe 9 Oct 2015, 19:35
    matrix

    Omul asta a "cultivat" tri trantoritze! Sa gtreaca la munca lenesele naibii!

    7
    3

  • marta pe 9 Oct 2015, 19:35
    eu cred ca vor avea viitor, spre deosebire de dv.....

    nici dv. madam maria ionescu nu veti avea viitor la ce articol ati scris, nu stiu de ce va mai tin cei de la eva. ro, cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii si sa vii cu un asa articol? te-as desfiinta daca ai scrie asa de mine

    4
    3

  • vall pe 9 Oct 2015, 18:19
    care e vina lor...?

    Care e vina lor...? Ne putem alege noi familia in care sa venim sau parintii pe care sa-i avem...? Daca le-a lasat fara resurse de subzistenta e un parinte iresponsabil...si daca au trait fara sa invete sa se descurce sunt victimele parintilor...Capacitatea de a te adapta nu e intotdeauna o mostenire genetica ..de cele mai multe ori se-nvata pe tot parcursul vietii...

    10
    1

  • eagle pe 9 Oct 2015, 18:01
    BABUIN

    Pseudonimul tau cred ca, de fapt, iti tine loc de nume. Te caracterizeaza foarte bine, cu amendamentul ca animalutul numit babuin are si mai mult creier, si mai mult discernamant, si mai mult bun simt. Lasand toate aceste de o parte, ar trebui sa urmezi o campanie de alfabetizare. Nu de alta, dar e pacat ca la o asa turma de prosti sa se mai adauge unul ( in speta - tu)!...

    1
    1

  • olguta pe 9 Oct 2015, 17:24
    pentru Pruteanu

    Ce-am gresit in comentariul meu ? Oricum sunt mult mai interesante comentariile decat articolul, hai sa mai comentam ceva...

    0
    0

  • Lara pe 9 Oct 2015, 17:09
    Un sfat

    Nu sunteti nici primele , nici ultimele :fara mostenire si cu datorii.. Pastrati-va identitatea de roman , fara mostenire si cu datorii, ca pt. asta a luptat tatal vostru. Sus capul si inainte, ca multi altii din jurul vostru. Uitati-va in stanga, uitati-va in dreapta. Asta e pt. unii.

    9
    0

  • george pe 9 Oct 2015, 17:07
    gandire fara viitor

    Tante Maria! Gandirea dumitale este fara viitor... De unde stie tante Maria care este viitorul fetelor? Matale iti cunosti viitorul? Sau ce intorsatura poate avea viitorul matale? Titlu si subiect de toata jena si incultura! Eu zic sa isi vada fiecare de "fara-viitorul" sau. Cum poti cataloga astfel doua fete, intr-un astfel de moment al vietii lor, care abia isi incep drumul in viata? Esti de plans madam.

    7
    2

  • cavas pe 9 Oct 2015, 17:04
    cele 2

    Domnul senator Voichitoiu, sa o plateasca din banii lui, nu din banii poporului. Asa sanator, asa consilier........Fetelor, daca nu le-a placut cartea, sa se angajeze in firme private, sa vada cum sa munceste 10 ore/zi, iar daca din ce cistiga le va conveni sa intretina crescatorie de ciini, pot sa o faca.

    5
    6

  • Bigbi pe 9 Oct 2015, 16:27
    E frumusica Lidia aia ..

    Ce sa mai urmareasca baaa ? Tac-su e mort le-a lasta pe amandoua cu datorii ce sa mai urmaresca ? Daca o fi platita si probabil ca si este platita mai face si ea un ban din ce ii da astia de la T.V. Le urmaresc executori pentru datoriile lu tac-su ? E frumusica Lidia aia la 25 de ani :))) Mai e virgina ca tac-su spunea ca a fost gagicar mare =))) as iesi si eu la un pahar cu laptic cu ea.

    1
    10

  • Pruteanu pe 9 Oct 2015, 15:54
    Ciudat

    De ce oare doar analfabetii au comentarii impotriva fetelor iar cei care stiu sa scrie corect le tin partea ?

    11
    4

  • Shyne pe 9 Oct 2015, 14:41
    Vadim

    Toate aceste lucruri aparute in articol demonstreaza faptul ca Vadim nu a furat, cum fac ceilalti politicieni. Asa ca ar trebui respectat poate ceva mai mult decat altii cu limbaj elegant, care ne fura tara. Daca fura, toate aceste probleme erau rezolvate si nu mai zicea nimeni nimic.

    13
    7

  • anemona pe 9 Oct 2015, 14:35
    Vadim Tudor

    Orice om de bun simtz, si-ar vedea de problemele personale, lasand doua fete orfane de tata, la o varsta frageda, sa-si planga tatal si sa se descurce cum pot in viata. Zavoranu ar fi bine sa-si ocupe timpul cu problemele proprii, pt. ca are destule, si nu stie ce inseamna un copil in viata unui om, pt ca nu a avut si nu a avea niciodata. Rusine celor care judeca fara nici un drept, pe oricine, dar mai ales oameni care nu mai sunt si nu se pot apara!

    12
    4

  • BABUIN pe 9 Oct 2015, 14:01
    BABUINI DE REVISTA

    CRED CA E UN PIC CAM MULT SA LE PLANGEM DE MINLA CELOR DOUA DOMNISOARE, ORCUM SUNT OACHESE AMANDOUA, UNA SA ANGAJAT DEJA PE UN LOC CALDUT, CU UN SALARIU DECENT AS SPUNE PENTRU CINEVA CARE INTRA ACUM PE PIATA MUNCI, ASA CA SA O LASAM MAI MOALE CU FARA VIIOTR, DAR DUPA UN BUN PROVERB ROMANESC "ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI" O SCOT ELE LA CAPTA, SPUN ASTA NU CA O APRECIERE A MORTULUI, CARE A FOST UN MARE D..........C, DIN CAUZA LUI ROMANII NU AU UN PARTID NATIONALIST PUTERNIC, PENTRU CA A FOST UN FARFURiST, FRIPTURI, GURALIV DESCREIERAT, IAR OAMENI RAD LA ASTFEL DE SPECIMENE, NU II SI URMEAZA, SI CINE A PROMOVAT ACEST PERSONAJ A FACUT O MARE GRESEALA SI UN MARE RAU ROMANILOR.

    13
    7

  • paul pe 9 Oct 2015, 13:41
    fara vitior?

    dar cine are viitor in romania? trebuie sa fii fica de senator, parlamentar, etc. sa ai viitor? sa incerce munca la norma, sau ajutorul social, sunt sute de mii in situatia asta, sau fara cele doua femei de serviciu este greu? LA MUNCA

    12
    8

  • IULIA pe 9 Oct 2015, 12:40
    VADIN

    Este usor sa stai cu mina intinsa ,decit sa lucrezi.....iar tatasu un nebun care facea spume la gura cum spurca pe toata lumea . Nu la mai suportat ...DUMNEZEU ...si nici pamintul nu vroia sa-l primeasca in mormint.....a facut numai ura si lacrimi .PE CARE LE VOR SUPORTA CEI CARE AU RAMAS IN URMA..

    18
    17

  • Marcel pe 9 Oct 2015, 12:14
    Consecința

    Fetele vor suporta consecința comportamentului unui așa zis tată responsabil, care a făcut valuri în politică, folosind un limbaj de joasă speță umană, fără să fie pus la punct juridic. Dacă s-ar inventaria persoanele care au avut de suferit ca urmare a unui naționalist lipsit de scrupule, drama fetelor este minusculă. Să-i fie țărâna ușoară! Iar fetele să încerce să uite avantajele unui parvenit politic și să treacă în tabăra oamenilor normali!

    17
    17

  • olguta pe 9 Oct 2015, 11:57
    de ce n-au serviciu ?

    La 25 de ani de ce nu munceste ? are si studii superioare, nu ? pomana vrea toata lumea !La 25 de ani munceam si aveam si copil si nu ceream nimanui pomana...

    18
    20

  • daumuie pe 9 Oct 2015, 11:33
    oricine vrea mai mult

    fiecare incearca sa faca un ban in plus.nu judecati fetele nu au nici o vina atat cat sunt invitate nu se autoinvita la tv. iar ce a facut vadim cu pacatele lui nu puteti sa le trageti pe ele la raspundere

    18
    12

  • RELAX pe 9 Oct 2015, 11:29
    Urat

    Foarte urat din partea voastra sa calomniati cu atata rautate, total gratuit. Nici nu stiu cum se poate comenta acest articol, nu aveti pic de decenta, parca sunteti niste hiene miorlaitoare. Ce sa spui la asa ceva?... Sa va fie rusine, si in loc de scris, apucati-va mai bine de facut curat prin parcuri. Dar cu gura inchisa, ca ne poluati aerul!

    25
    13

  • pavel pe 9 Oct 2015, 11:11
    Munca Te Inobileaza..!!!

    ..Am muncit 30 de ani in industria siderurgica -[Grupa 1] si am o pensie de mizerie -[Pensie de frizer]...! In schimb ma simt cel mai fericit om de pe pamant ,ca inca mai sunt sanatos..!!!

    29
    5

  • Cele trei scarbe pe 9 Oct 2015, 11:09
    Cele trei scarbe

    Banditul turnator a primit nemeritat un salariu mult prea mare si pensie de la o institutie pe care urina ! Cine e cretinul care crede ca nu a lasat nimic. Poate nu atat cat e NEHALEALA !

    14
    20

  • vasile pe 9 Oct 2015, 10:20
    așa, și?

    păi, ce să facă...??? o să se obișnuiască cu mai puțin... greu, da nu imposibil, o sa-si ia viata in propriile maini, o sa vanda ce pot si o sa renunte pe rand la ce nu pot sa-si permita șamd. asta e. alții abia incep viata si au probleme ori nici n-au cunoscut binele. oricum un job in parlament nu e de ici de colo. so, sunt sigur ca oricum o vor duce mult mai bine decat multi romani. iar datoriile nu cred ca sunt pe numele lor, plus ca au renumele unui nume vocal. nu sunt oricine in tara asta plina de invidiosi.

    27
    7

  • sa crapati pe 9 Oct 2015, 10:17
    afurisitilor

    Vai de voi comantatorilor, voi astia care va varsati toata rautatea aici, nu aveti suflet in voi ci gheata, nustiu cum de va mai rabda Dumnezeu pe pamant, mai bine vedeti-va de pacatele voastre si apoi judecati pe altii.

    21
    13

  • amalia pe 9 Oct 2015, 10:06
    scortosul

    "nebunul" asta despre care vb. tu a marcat,vrei nu vrei, bine sau rau,istoria litereturii si de ce nu a politicii romanesti de dupa ' 89. despre tatal tau vei spune ca este sau va fi un hoit? esti jalnic.

    25
    14

  • scortosul pe 9 Oct 2015, 09:53
    NEBUNUL !

    Un nebun acest fost TRIBUN actual hoit! Pacat de copii !

    12
    20

  • NEMESIS pe 9 Oct 2015, 04:52
    VIITOARE FETE BĂTRÂNE

    Fără viitor și pentru că sunt nasoale în spume...

    15
    42

  • velea N. pe 9 Oct 2015, 03:28
    la munca muierilor

    2000 salariu pe luna si inca se mai vaeta? Un profesor care a munci o viata intreaga are 1100 lei/luna si poate trai. Ea nu poate? Cealalta? la munca. Iar muma-sa banuiesc c a are pensie...sau n-a muncit toate viata nici dumneaei? Ori cum, va avea noroc chior de mostenire a pensiei sotului... in tot cazul, caracter urat!

    24
    35

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod