Mircea Zara, Dj Andi si Krem au îndulcit fetele din Mall

Vedetele MUSIC CHANNEL, Mircea Zara, DJ Andi și Krem, au dăruit flori și ciocolată doamnelor și domnișoarelor din Băneasa Shopping City, preîntâmpinând ziua de 8 martie.
Cele ce se aflau la cumpărături sau pur și simplu în trecere prin centrul comercial  în dupa-amiaza zilei de 6 martie, au avut parte de o surpriză de proporții. Vedetele MUSIC CHANNEL și-au dorit să se afle alături de publicul lor feminin și să le ureze acestora: “O primavara minunată!”. Oferind ghiocei și delicioasa ciocolată MUSIC CHANNEL, Mircea Zara, Dj Andi și Krem au interacționat cu reprezentantele sexului frumos, au luat interviuri și au făcut fotografii alături de fetele din Mall.


Amna, artista care se află în topurile muzicale cu piesa "Arme", a gustat din ciocolata Music Channel și a radiat de entuziasm în fața aparatului de fotografiat. Monica și Ana, surorile Odagiu care au bucurat publicul de la Vocea Romaniei, s-au arătat încantate de inițiativa Music Channel și mai ales de prezența lui Krem, pe care fetele nu au ezitat să-l strângă în brațe. Dj Andi și Mircea Zara au vrut să afle când vine primăvara cu adevărat, iar pentru asta au apelat la prezentatoarea meteo Anamaria Stancu, aflată la cumpărături în Băneasa Shopping City.

Mircea Zara a fost întrebat prin ce cluburi mai umblă cu emisiunea “ ClubZone”, Krem le-a povestit fetelor despre “European Top 20”, emisiune pe care o va prezenta începând cu data de 19 martie la MUSIC CHANNEL, iar Dj Andi le-a promis să le țină în continuare la curent cu cea mai fină selecție de muzică mainstream și funky house în “DJ Andi in the mix”.


“E extrem de important și emoționant pentru mine să iau contact cu publicul meu, care mă urmărește deja de mai bine de 15 ani și nu pot decât să le mulțumesc pentru asta și să le promit că alături de MUSIC CHANNEL le voi prezenta în continuare în “ClubZone” cele mai importante locații în materie de clubbing de la noi” a declarat Zara.

Chiar dacă nu sărbătorește Ziua Femeii pe 8 martie, Fashion Designer-ul Mircea Barbulescu nu a spus "NU" ciocolatei Music Channel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod