Mese de poveste cu AGRICOLA: Nuggets si Strips din piept de pui fără E-uri

Masa este unul dintre cei mai atenți martori ai evenimentelor din viața noastră. Fie că este masa de bucătărie, de living sau terasă, masa este asemenea unei cărți de povești: ea păstrează toate întâmplările și momentele cărora le-a fost scenă. AGRICOLA relatează, în cea mai recentă campanie de imagine, trei astfel de povești, dintre care una poate fi chiar a ta.

Nuggets și Stripsuri fără E-uri, din piept de pui românesc, sunt cele două propuneri pe care AGRICOLA le face cu drag celor care doresc să mănânce sănătos și gustos. Pieptul de pui este tăiat manual, tăvălit prin pesmet portocaliu sau auriu, crocant, apoi copt. Rezultatele sunt delicioase: nuggets si stripsurile, congelate sau refrigerate, sunt ușor de încălzit și pot fi asezonate ca aperitiv sau fel principal la orice masă pregătită pentru cei dragi.

De fiecare dată când te așezi la masă, începi o poveste.

Poate fi o poveste despre prietenie și relaxare. Poate fi și o poveste de familie, o poveste de seară liniștită, de canapea. Cu produsele pre-gătite de la AGRICOLA veți da curs unei povești delicioase, într-un mod natural.



Campania “Pentru mese de poveste” include categoriile de produse ale companiilor din Grupul AGRICOLA: carne de pasăre (Agricola Internațional SA), salamuri crud uscate (SALBAC SA) și semipreparate și produse tip ready-meals (EUROPROD SA).

Vei găsi la raft o nouă imagine a acestor produse, iar pentru multe alte surprize, accesează noul site www.agricola.ro, unde vei descoperi informații utile despre produsele AGRICOLA sau accesează canalul YouTube dedicat pentru a urmări poveștile din cele mai recente spoturi TV.



Vei descoperi povești emoționante și povești amuzante, povești despre importanța coeziunii familiei și prietenilor în jurul mesei, valoare tradițională și în același timp contemporană. Te așteptăm și pe pagina de Facebook Creator de poftă pentru inspirația zilnică în bucătăria ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod