Mellina si Vescan, o noua colaborare de senzatie: "Cutremur in inima mea"!

"Poza de album" a Mellinei cu Vescan a fost piesa ce a reusit sa transmita ascultatorilor veritabile sentimente si emotii, s-a bucurat de un succes extraordinar si a sensibilizat pe toata lumea.
Mellina si Vescan - "artistii poeti" - s-au gandit sa revina in 2015 cu o noua poveste muzicala sub forma unui alt single de senzatie. Noua piesa se va numi "Cutremur in inima mea" si este o coproductie MusicExpertCompany - Mango Records.

Mellina: "Dupa succesul pe care l-am avut impreuna cu Vescan cu piesa <<Poza de album>>, iata ca am din nou ocazia sa lucrez si la noul meu single tot cu el. Sunt foarte fericita de piesa si de colaborare. Si sper ca piesa sa intre in sufletele oamenilor la fel ca si <<Poza de album>>."

Vescan: "E a doua piesa la care lucrez alaturi de Mellina, cu mult drag! E intodeauna o placere sa colaborezi cu Dorian Oswin si Mellina, exista o chimie destul de puternica intre noi."

Noul single Mellina si Vescan a fost scris de catre cei doi impreuna cu Dorian Oswin, in studioul Mango Records, iar lansarea oficiala va avea locluni, 23 februarie, ora 20:00.

Aici ii puteti vedea pe cei doi artisti, anuntand premiera noului single:
https://www.youtube.com/watch?v=pKRakl7fW10
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod