Matrёoshka Make Up Academy deschide prima sesiune de cursuri adresate viitorilor profesionisti in machiaj

Matrёoshka Make Up Academy, scoala fondata si condusa de Victoria Gorgan, isi deschide acum portile viitorilor profesionisti in machiaj. Situata in centrul Bucurestiului, pe Strada Orzari, nr. 19, Matrёoshka Make Up Academy este un loc in care toti cei indragostiti de arta machiajului rusesc si nu numai vor avea ocazia sa invete tehnici spectaculoase de la traineri de cea mai inalta tinuta.
Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 13 martie, ocazie cu care invitatii au avut oportunitatea sa admire machiajele executate ca la carte de catre trainerul scolii, Alina Scripnic. Acreditate de catre Ministerul Muncii si Educatiei, cursurile Matrёoshka Make Up Academy ofera un mix echilibrat de notiuni teoretice, demonstratii si exercitii. Fie ca este vorba de initiere sau de perfectionarea unor abilitati, scoala ofera fiecarui cursant cea mai buna formula de invatare.  Imediat dupa absolvire, studentii vor avea posibilitati variate de a practica noua profesie: fie in cadrul academiei Matrёoshka, al unui salon de infrumusetare, in calitate de colaboratori ai revistelor de specialitate sau vor avea posibilitatea de a lucra pentru productii TV.

Pe toata durata cursurilor, ustensilele si produsele cosmetice profesionale “Atelier Paris” vor fi puse la dispozitie fara costuri suplimentare.
In plus, absolventii scolii vor beneficia de preturi speciale pentru aceste produse.

Fiecare machiaj realizat in timpul cursurilor va fi adaugat in portofoliul studentilor, iar, in final, acestia isi vor putea dovedi maiestria in cadrul unei sedinte foto in compania unui fotograf pofesionist. Mai mult, scoala isi va sustine absolventii prin recomandari de job-uri si prin invitatii la evenimente speciale, unde acestia vor avea ocazia sa se remarce in fata unor nume consacrate din domeniu. Matrёoshka Make-Up Academy va da startul activitatilor prin CURSUL DE AUTOMACHIAJ, programat pentru data de 22 martie.
Cei interesati sunt invitati sa acceseze pagina de facebook Matrёoshka Make Up Academy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod