Luna Amara, Ada Milea & BoBo, E.M.I.L., teatru de comedie - Urban Resort #1 Te da afara din casa creativitatea? Vino pe 30 iulie la Creativity Day, in FABRICA

Luna Amara, Ada Milea & BoBo, E.M.I.L., magie, teatru de comedie, targ de accesorii, tricouri, tatuaje, catarare, biliard, surprize-surprize, mancare, bautura, afterparty.
Club FABRICA si B52 organizeaza pe 30 iulie - Creativity Day, o zi si o noapte de petrecere care va marca Ziua Internationala a Creativitatii. Evenimentul se va desfasura in cadrul Urban Resort #1 si va acoperi toate cele sase paliere deja binecunoscute in locatiile Club FABRICA, Terasa si B52: LIVE Music, Funky Shops, Good Fun, Food & Drinks, Kids Area, After Party.

In premiera mondiala si galactica: de la ora 19 se va juca o piesa de teatru! Mastile iubirii este o comedie autohtona, home made, realizata in laboratorul B52 Theatre Lab*, un concept nou de dezvoltare personala prin teatru.

Din sumarul Urban Resort #1: trei concerte cu Luna Amara, Ada Milea & BoBo, E.M.I.L., show de magie cu Andrei Istfan, targuri de accesorii, bijuterii hand made, t-shirts, saloane de tatuaj, profesionisti in bicle si motoare, catarare, biliard, degustare de vinuri, teatru, mancare, bautura, suprize moca din ora-n ora, after party… si sigur am uitat ceva!

Petrecerea incepe inca de la ora 11 A.M., iar intrarea este libera!


--------


*Mastile iubirii, comedie marca B52 Theatre Lab

Incepand cu data de 3 iulie, B52 Theatre a lansat proiectul B52 Theatre Lab, un concept nou de dezvoltare personala prin teatru.
Laboratorul ce se desfasoara pe o durata de trei luni are la baza tehnici de vorbire, respiratie, antrenarea memoriei si expresivitatii mimico-corporale ce stau la baza pregatirii actorilor si public-speaker-ilor. Amintim aici doar cateva dintre acestea: gestionarea corecta a emotiilor, imbunatatirea dictiei si a respiratiei, exersarea memoriei, dezvoltarea atentiei, a gandirii analitice etc.

Beneficiile celor care calca pragul acestui laborator sunt semnificative. La finalul celor trei luni de curs, participantii au sustinut un spectacol de absolvire. Mastile Iubirii este spectacolul de absolvire al primei generatii B52 Theatre Lab.

Piesa are ca suport scenarii de Commedia dell’arte. Comedie si buna dispozitie, acestea sunt calitatile spectacolului Mastile Iubirii. Un spectacol in care personajul principal este iubirea. Cu bune, cu rele, dar mai ales cu umor.

Cei patru absolventi, Victoria Meirosu, Iulian Tanea, Eva Stoian si Dragos Stanciu sunt cei care va vor arata cateva masti ale iubirii.
Spectacolul este semnat de regizorul Gina Lazar, care este si coordonatorul B52 Theatre Lab.

Durata spectacolui: o ora.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/735997599772493/


-------------


1. LIVE Music
Pe partea de concerte LIVE vor fi trei locatii diferite, ca de obicei: Club FABRICA, Terasa si B52. Aici vor canta trei trupe, nume consacrate autohtone: Luna Amara (ora 22, B52), Ada Milea & BoBo (ora 20, pe terasa) si E.M.I.L. (ora 21, in Club FABRICA).


2. Funky Shops
Accesorii de la Boohoohoo - chestii handmade din piele; Vitral - bijuterii din sticla handmade; Buzztard - bijuterii moderne.
Toale: Trash metal T-shirts & accessories.
Switch Shop - accesorii pentru sporturi extreme.
Smecker - T-shirts cu mesaje smart.
Pentru bikeri: Dark Side Custom Chopper si Bike Repair Shop.


3. Good Fun
Climbing - pentru cine n-a mancat, n-a baut, dar l-a daruit Dumnezeu/natura cu niste tendoane puternice.

“Hai sa-l vezi pe magician/ Cu Andrei Istfan” - ca sa facem si-o rima imbarligata.
Luati un video demo cu carti, ca tot a fost recent bacul, evaluarea, admiterea si sesiunea de vara pe la facultati: http://youtu.be/1cQDuXkBa8U

Teatru: Mastile iubirii, comedie, ora 19. Un spectacol marca B52 Theatre Lab

Grafitti & Live Painting.
Expozitie foto la care participa 12 fotografi.
Tatuaje cu Dark Side Ink Division.
Concurs de biliard.
Eco Social - expozitie de mobila reconditionata si din materiale reconditionate.


4. Food & Drinks
La capitolul mancare vom incerca sa acoperim cele mai variate gusturi. Nu mancati acasa inainte de a pleca! La Ziua creativitatii avem potol pentru toti cusurgii: de la gratare si protap haiducesc, pana la raw vegan-isme, de la sarmalute la mamaliguta si de la mici cu bere la bere cu mici!

Pe partea de “drink-uiala” suntem bazati. Pe langa ce se gaseste de baut pe la casa omului, adica tot, la Creativity Day o sa urmati cursurile Heineken Star Serve - lectia de turnat berea corect. In pahare, pentru ca turnatul berii pe gat nu necesita vreun master in domeniu.

Wine tasting?… Avem.
Degustare de vin in prezenta unui somelier. Cine vrea scuipa, cine nu, doar se preface.


5. Kids Area
La sectiunea "Kindareala” probabil stiti ca la noi se poate veni lejer cu copiii. Avem loc de joaca supravegheat de personalul din dotare.


6. After Party
Dupa ora 23, petrecerea se va muta in interior (la B52) pentru Afterparty. Gazda va fi DJ Gabi (E.M.I.L./Niste Baieti).

Strada. 11 Iunie, nr. 50 - On The Good Side Of The City!

Club Fabrica pe Facebook
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod