#LoveVille 2014 se încheie cu o nouă poziție: Poziția învingătorului!

Timp de 3 luni, iubăreți din 13 orașe au transpirat pentru titlul LoveVille și pentru petrecerea exclusivistă, marca Durex. Au făcut-o atât offline, cât și online, iar clasamentul final demonstrează clar cine are cel mai mare... potențial. Bucureștenii se află în top 5 performeri, iar antrenamentele și provocările intense au stimulat cele mai inedite poziții, dintre care una s-a remarcat detașat: poziția învingătorului! Clasamentul final confirmă legenda: grecii stau deasupra, Heraklion fiind câștigătorul titlului de cel mai iubăreț oraș.
Motivați în permanență de către “antrenorii iubirii”, respectiv cei 5 bloggeri reprezentativi din fiecare oraș participant, din România și stimulați la radio, TV, in-store, online și digital, “sportivii” noștri au reușit performanțe remarcabile. Însă clasamentul final confirmă legenda. Grecii stau deasupra! Clasamentul a fost realizat în funcție de vânzarile de prezervative, indiferent de marcă, din perioada 1 mai – 31 iulie.

Iubăreții greci din Heraklion și-au demonstrat supremația în dragoste și au câștigat, anul acesta, titlul de cel mai iubăreț oraș și petrecerea Durex.
Larisa ocupă un mândru loc secund în cel mai sexy campionat, iar Atena și Nicosia termină... pe locurile 3 și 4. Pe locul 5 în “clasamentul iubirii” sunt “sportivii” bucureșteni, pentru care sursele de inspirație outdoor (activările Durex) au contribuit la pasiunea și determinarea cu care s-au dat “luptele” indoor. Rezistența pare a fi singurul lucru care i-a despărțit pe bucureșteni de marele titlu LoveVille.

Răsturnările de situație au fost, pe tot parcursul, o regulă de bază în cel mai sexy campionat.
Astfel, unele dintre orașele ce promiteau o “luptă crâncenă” au început probabil fără o încălzire în prealabil, iar rezultatele au arătat-o. Astfel, Salonic, Patras și Constanța s-au clasat pe locurile 6, 7 și 8, demonstrându-și potențialul prin câteva partide “aprinse”, iar Clujul, Iașiul și Sofia s-au salvat de la “retrogradare” prin sudoare și eforturi colective. Cele 3 orașe pun locurile 9, 10 și 11, în topul celor mai iubăreți, pe seama unui preludiu prelungit, dar se arată pregătite acum pentru o potențială revanșă.

În ciuda aparențelor, Belgrad și Timișoara nu s-au dat la fund, ci încă perfecționează tehnica de “atac”.
Locurile 12 și 13 sunt, pentru acestea, încă un motiv de antrenament până la următoarea ocazie de a-și dovedi performanțele.

Cel mai sexy campionat s-a încheiat, iar victoria iubăreților din Heraklion este un motiv de petrecere. Petrecere? Bineînțeles! Cum altfel ar putea fi sărbătorit titlul LoveVille 2014, decât printr-o petrecere exclusivistă? Aceasta va avea loc în Heraklion, unde “sportivii” vor fi premiați la înălțimea performanțelor dovedite în cel mai sexy campionat. În plus, 5 dintre “campionii” români care au pariat corect pe orașul câștigător vor merge, împreună cu un invitat, la marea petrecere Durex! Durex felicită iubăreții de pretutindeni, îi invită să experimenteze în continuare cele mai inedite poziții și să ia parte la cele mai “aprinse” partide.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod