Logodnicul i-a indeplinit cea mai mare dorinta! De ce este acum fericita Ellie White

Ellie White traverseza o perioada extrem de benefica. Artista, insarcinata pentru a doua oara, este in culmea fericirii de cand logodnicul sau, Doru Tinca, care ii este si manager, i-a indeplinit una din cele mai mari dorinte ale sale.

Nu vorbim aici de bijuterii, genti sau masini scumpe, ci de o noua etapa din cariera ei. Mai exact, o trupa de instrumentisti cu care poate evolua live de acum inainte in concerte.

Ellie a mai cantat pana acum alaturi de band, insa fara a avea o colaborare permanenta cum este cazul in prezent. Prin  urmare, deja a inceput seria spectacolelor alaturi de noua trupa de instrumentisti: un tobosar, un clapar, un chitarist, un basist si un backing vocals.

Artista canta atat piesele cu care s-a remarcat, din perioada DJ Project, precum “Privirea ta”, pana in prezent, precum si coveruri internationale.

Cei care au asistat la concertele ei, in noua formula, spun ca variantele 100% live ale pieselor suna exceptional, mai ales ca artista este cunoscuta ca avand una din cele mai bune voci de la noi.

Ellie White este insarcinata in trei luni si va aduce pe lume cel de-al doilea copil in primavara anului viitor. Pana atunci artista va concerta, avand agenda plina de spectacole.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Wey5hbonzEA

Foto: Marian Teodorescu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod