Lipton Ice Tea lansează cea mai răcoritoare combinație a verii: Mojito, cu arome bogate de lime, rom și mentă

Lipton lansează Mojito ice tea, un produs inovator care oferă consumatorilor unul dintre cele mai îndrăgite cocktailuri ale verii, în varianta non-alcoolică. Noul Lipton Mojito este o băutură răcoritoare necarbonatată, pe bază de ceai verde, cu aromă bogată de lime, rom și mentă.

Pentru a oferi consumatorilor o băutură răcoritoare savuroasă și cu un conținut caloric scăzut, Lipton a înlocuit o parte din zahăr cu stevia, un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii. Astfel, noul Mojito de la Lipton conține doar 48 kcal / 250 ml. În 2012, Lipton a lansat prima băutură răcoritoare cu stevia din România.

„Iubitorii de ice tea sunt foarte deschiși la inovații și caută băuturi răcoritoare cu gusturi noi, fructate. Pornind de la această așteptare a consumatorilor noștri am creat noul Mojito, un gust unic și un produs inovator în România, ce deschide seria de experiențe Lipton - Gustă o vară pe zi”, explică Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

„Combinația de ceai verde cu lime, rom și mentă este foarte răcoritoare, ideală pentru zilele toride. În plus, am pregătit pentru fanii Lipton o rețetă specială de cocktail alcoolic ce conține noul Mojito, creată de celebrul Flair Bartender Valentin Luca”, adaugă Dana Iordache.

Disponibil în variantele de 0,5 L și 1,5 L PET, noul Mojito de la Lipton este accesibil tuturor celor care vor să se bucure de prospețimea unei băuturi răcoroase, oricând și oriunde. Noul Mojito de la Lipton se produce în România, la fabrica PepsiCo de la Dragomirești, județul Ilfov. Producția este destinată atât pentru piața locală, cât și pentru Grecia.




Lipton este marca de ceai numărul 1 în lume, deţinând poziţia de lider global pe piaţa ceaiurilor calde şi Ice Tea. În spatele succesului mondial al mărcii Lipton - datorat calităţilor sale şi experienţei experţilor Lipton în cultivarea ceaiului şi amestecul frunzelor de ceai - se află o istorie de peste 100 de ani.
Lipton este o marcă Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan internaţional sub umbrela Pepsi Lipton International Ltd., un joint venture între PepsiCo şi Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt îmbuteliate şi distribuite în România de către Quadrant Amroq Beverages SA, membră a PepsiCo Beverages, sub licenţă Pepsi Lipton International Ltd.



Prezent în peste 150 de ţări din întreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pieţei ceaiului şi deţine unele dintre cele mai mari plantaţii de ceaiuri (în Kenya, Tanzania şi alte 30 de locaţii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii şi primele două frunze din vârf. Frunzele de ceai  sunt alese cu grijă de pe plantaţiile de ceai şi prelucrate (veştejite, tăiate, fermentate şi uscate), în aşa fel încât să se păstreze calitatea şi prospeţimea aromei.
Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan internaţional sub umbrela Pepsi Lipton International Ltd., un joint venture între PepsiCo şi Unilever.
Lipton este o marcă Unilever.  Produsele Lipton Ice Tea sunt îmbuteliate şi distribuite în România de către Quadrant Amroq Beverages SA, membră a PepsiCo Beverages, sub licenţă Pepsi Lipton International Ltd.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod