Liberty Center se îndreaptă cu pași repezi către întâlnirea cu Moș Crăciun

Cumpărătorii se bucură de cadourile zilnice și se înscriu în cursa pentru una dintre cele cinci tablete Samsung.
Atelierele creative pentru cei mici, ședintele de face painting, pozele alături de Moș Crăciun și cadourile zilnice oferite pentru cumpărăturile realizate în Liberty Center în luna decembrie au atras un număr de vizitatori în creștere comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Toți clienții așteaptă cu sufletul la gură data de 23 decembrie, când Liberty Center va anunța câștigătorii celor cinci tablete Samsung aduse special de Moș Crăciun.

De asemenea, în ziua de Crăciun, precum și în data de 1 ianuarie 2014, Liberty Center va avea deschis etajul al doilea, pentru cei care doresc să iasă cu familiile la film, patinoar sau la restaurant.
Pentru restul zilelor de sărbătoare, Liberty Center va funcționa până la orele 20.00 în data de 24 decembrie 2013, până la orele 18.00 în data de 31 decembrie 2013 și în mod normal în restul zilelor.

„Ne bucură să vedem un număr din ce în ce mai mare de familii care vin să își petreacă timpul liber în cadrul mall-ului nostru, iar o contribuție importantă la acest fapt o au activitățile creative și atelierele organizate pentru cei mici. În timp ce copiii învață cum să prepare un cozonac, spre exemplu, cei mari găsesc timpul necesar pentru cumpărăturile din această perioadă a anului. În topul preferințelor vizitatorilor se află și vizionarea de filme sau puțină mișcare la patinoar, care este o atracție importantă de sezon, în special în perioada aceasta, când cei mici sunt în vacanță”, a declarat Corina Toma, Center Manager al Liberty Center.

Până pe 22 decembrie, cei care achiziționează produse de minimum 50 de RON din magazinele din Liberty Center pot câștiga numeroase premii zilnice, prin tragere la sorți, precum și una dintre cele cinci tablete Samsung la finalul campaniei, un cadou perfect de pus sub brad.
De asemenea, până la Crăciun, în anumite zile, vizitatorii pot asista la concerte de colinde, susținute de coruri de copii de la școlile din sectorul 5 și pot vota pe Facebook corul favorit, care va fi răsplătit de Moș Crăciun cu laptopuri pentru dotarea laboratorului de informatică.

Cumpărătorii pot câștiga și premii instant dacă se întâlnesc cu promoterii Liberty Center și se joacă în aplicația „Cumperi și Câștigi”. Înscrierea în cursa pentru cele cinci tablete Samsung se poate face prin intermediul paginii de Facebook www.facebook.com/LibertyCenterMall, introducând numărul de pe bonul de cumpărături în aplicația „Cumpără cadouri din Liberty Center și câștigă premii cât Sacul Moșului”.


Programul concursurilor și al activărilor este disponibil pe www.libertycenter.ro și pe www.facebook.com/LibertyCenterMall.
 

Liberty Center, prezent pe piață din anul 2008, găzduieşte branduri importante din domeniul modei cărora li se adaugă zonele de entertainment şi o paletă diversificată de servicii.

Liberty Center este situat in inima cartierului Rahova și are conexiuni excelente cu Piața Unirii și centrul orașului. Între brandurile prezente în Liberty Center se regăsesc Deichmann, Hervis Sports, Sephora, Reserved, Cropp Town, Jolidon, Altex, Promod și mulți alții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod