LE GAGA MAMAIA TE INVITA LA CONCERT JAY SEAN

Sambata, 26 iulie, Jay Sean, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti pop-RnB din intreaga lume revine in Romania pentru un concert live in cea mai cunoscuta locatie de distractie de pe litoral, Le Gaga Mamaia!
Cu o cariera muzicala de peste zece ani, Jay Sean este cunoscut pentru succesul pe care putini alti artisti britanici au reusit sa-l obtina. In 2009, hitul “Down”, realizat in colaborare cu Lil Wayne, i-a adus locul intai in Billboard Hot 100, iar melodia „Do You Remember”, in colaborare cu Sean Paul si Lil Jon, s-a clasat pe locul 10 in topul American. Jay Sean a devenit astfel primul artist cu  doua single-uri prezente concomitent in top 10 in Billboard Hot 100, dupa o perioada de sapte ani.
Printre distinctiile artistului se numara cincisprezece premii UK Asian Music Awards, doua nominalizari la MOBO Awards si pozitionarea pe locul 35 in lista “Billboard Hot 100 Artists of 2009”, iar cea mai recenta piesa lansata este "Wild Horses", in colaborare cu Antonia.

Jay Sean s-a anuntat nerabdator sa revina in Romania si le transmite un mesaj tuturor fanilor care vor veni sa il vada pe 26 iulie, in Le Gaga Mamaia.

RSVP: +40 729 534 242
office@legaga.ro
www.legaga.ro
www.facebook.com/LeGagaMamaiaNord
instagram.com/legagamamaia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod