Lansare Skullcandy Grind! Concurs de batut cuie, taiat lemne si cea mai tare barba!

SKULLCANDY „ UNBOXING GRIND”
Castile Skullcandy Grind au dat iama in Romania si asta cere o lansare mare si tare. Pe 23 mai in Skate Park Herastrau via Terasa Baraka vei afla cum e sa porti cele mai populare casti Skullcandy din intreaga lume prin conceptul lumber guys&girls, adica vino cu barba la tine, frate! Vor fi  contesturi de role, skate, bmx, kendama, party by day, activari lumber si totul se stinge cu un „Secret Gig” !

Cireasa de pe tort la eveniment esti chiar tu. Organizatorii se bazeaza  pe cele mai reprezentative lookuri lumber, pe cele mai spectaculoase barbi  si freze(chiar daca esti fata!), pe cei mai tatuati si accesorizati dintre participanti.
Pentru asta Skullcandy te activeaza cu Nail Me (concurs de batut cuie), Lumber Hook Up (concurs taiat lemne sau casti cu toporul) si Pimp My Beard (cea mai tare barba accesorizata). Si de aici, premii premii!

Castile Skullcandy Grind vin de data asta cu un sunet aparte, o anatomie tehnica perfecta si unitara pe diferite modele. Fie ca esti surfer sau mega glam, sigur ai de unde alege pentru ca designul si culorile impaca ochiul tuturor.

23 mai incepe bine pe la ora 10.00 cu baietii de la We Tour care te asteapta la contest-ul „Urban Masters” ,iar  la orele 18:30 ti-au pregatit cel mai tare  contest de GRIND la skate, role, bmx si trotinete.
Vino sa te inscrii, daca esti destul derider pleci acasa cu premii Skullcandy.

CRBL se baga si el la un concurs de kendama incepand cu orele 16:00 la care esti invitat si tu. Daca reusesti sa-l bati pe CRBL, ii lasi iara fara premii.

In toata treaba asta exista o galerie ca la mama ei acasa, baietii din cunoscuta comunitate Barbosi vin sa tina isonul intregului eveniment cu un artizan care va face o barba din casti.

Vedetele care se alatura distractiei sunt Claudia Pavel (CREAM), Mihai Chitu, Andrei Coman, Ionut Sava si Doinita Oancea.

Suported by Terasa Baraka, H2O, SkateparkHerastrau, Skullcandy International, Music Channel
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod