„Lansare Oficiala SkullcandyCrusher„

Skullcandy&Red Bull „ ON ANY SUNDAY – CHAPTER ONE „ in Flanco Promenda
Pe 28 martie 2015 de la ora 16.00 la Flanco Promenada, la nivelul - 1, ai șansa să guști  din nebunia lui Robbie Maddison, cel mai temut rider de freestyle motocross(FMX) din lume. Dupa lansări la nivel mondial, Skullcandy aduce în Romania celebrele căști audio Crusherimpreunacu vizionarea filmului On Any Sunday, ChapterOne cu Robbie Maddison.

Căștile SkullcandyCrusher nu sunt o plimbare în parc și asta ne-o poate dovedi numai un rider ca Robbie Maddison. Vei viziona un film la care iți ții respirația de la început până la sfârșit, iar dacă îți cumperi o pereche de căști Crusher, primești gratuit filmul On Any Sunday, ChapterOne.

Căștile Crusher cu extra bass și vibrație adițională, sunt corelate cu soundul puternic și gălăgios al motoarelor de teren.
Săritura lui Robbie a intrat în cartea recordurilor, iar prezența Skullcandy în acest film a adus o creștere explozivă a vânzărilor în întreaga lume. Le poți testa chiar în Flanco la stațiile audio.

Pentru prezența ta la eveniment te răsplătim, așa că îți organizam Skullcandy Hazard, o tombola la care dacă ieși câștigător, poți să te dai pe același motor cu unul dintre cei mai tari rideri români pe unul dintre cele mai tari trasee. Plus o gramadă de alte premii.

Orice vizionare de film cere ronțăială, așa că suntem pregătiți cu un popcorn&nacho pe care le stingi cu  Red Bull.
Tu vino doar cu sete de adrenalină  și gata de un eveniment la care ai intra- devăr ce vedea.

Pe tot parcursul dup-amiezii, te pozezi la spiderwall cu prietenii sau cu ce vedete prinzi, iar noi îți dăm fotografia acasă numai bună de pus pe raft.

Maximilian Munteanu, unul dintre cei mai experimentați MC de sport extrem din România, te va ghida pe tot parcursul lansării cu informații prețioase despre căștile SkullcandyCrusher și din sporturile extreme. Vedete precum Ruby, Vladimir Draghia, Cabral, Dani Otil, CRBL, Roxana Ciuhulescu sau Giulia, pasionate de motoare,  vor fi acolo sa testeze Crusherele si vor sta la vizionare alături de tine.

Skullcandy este primul brand din lume care a dus căștile audio în zona de lifestyle și sport ca tehnologie și design.
Red Bull este primul brand din lume de băutură energizantă care a făcut evenimente orientate către rideri. Cu combinațiaasta, o săai o sâmbătă dupa-amiază care tescoate cu totul din rutină,la FlancoPromenada.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod