La Digi Film, în aprilie, 7 FILME ÎN PREMIERĂ DE TELEVIZIUNE ÎN ROMÂNIA

Luna aprilie este luna marilor premiere de televiziune la Digi Film. Canalul de film din portofoliul RCS & RDS aduce, în premieră în România pe micul ecran, 7 producţii blockbuster. Vineri, 03 aprilie, de la ora 20.00, Keira Knightley şi Sam Rockwell dau viaţă personajelor din comedia „Adolescenţi întârziaţi” (Laggies). Seara de vineri, 3 aprilie, este, de altfel, dedicată premierelor de televiziune. De la 21.40 Digi Film difuzează thriller-ul „Rookford: Fantomele trecutului” (The Awakening).
Seria filmelor difuzate în premieră în România, la Digi Film, continuă pe 7 aprilie, de la 20.00, când Hugh Grant, Anne Hathaway şi Russell Crowe dau viaţă personajelor din „Mizerabilii”.  Multiplu premiat,  printre altele, cu un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar (Anne Hathaway) şi cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal (Hugh Jackman), „Mizerabilii” lui Victor Hugo, în regia lui Tom Hooper, este, în premieră de televiziune, la Digi Film.

Ziua de Paşti este una specială pentru telespectatorii canalului de film din portofoliul RCS & RDS.
Duminică, 12 aprilie, de la ora 20.00, în premieră TV, Digi Film difuzează „Battleship”, cu Liam Neeson şi Aleksander Skarsgard în rolurile principale.

Toate serile de duminică din luna aprilie sunt dedicate telespectatorilor Digi Film. Pe 19 aprilie, de la ora 20.00, canalul de film îi răsfaţă cu o peliculă a cărei distribuţie a reuşit să strângă peste 126 de milioane de dolari în doar o lună de difuzare. Ryan Reynolds, Denzel Washington şi Vera Farmiga dau viaţă personajelor din filmul de acţiune „Casa conspirativă” (Safe House).
Luna premierelor se încheie duminică, 26 aprilie, de la ora 20.00, cu „Brick Mansions”, un film ce poartă amprenta lui Luc Besson, cu regretatul Paul Walker în rolul principal.

Digi Film poate fi urmărit şi online pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc.
Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod