La AFI Palace Cotroceni, shopping-ul se răsplătește cu momente de relaxare

În perioada 18-24 ianuarie 2014, AFI Palace Cotroceni va desfășura campania de masă, prin care toți cei care fac cumpărături de minim 200 de Lei în oricare dintre magazinele centrului comercial, inclusiv Real Hypermarket, pot beneficia de un meniu gratuit oferit de restaurantul Village Italian Food.
“Începem anul optimiști, cu nenumărate planuri gândite pentru a satisface dorințele tuturor clienților noștri. Acțiunile pe care le desfășurăm sunt menite să aducă bucurie celor care ne trec pragul, tocmai de aceea toată atenția noastră se îndreaptă în această direcție, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing Department, AFI Palace Malls Division.

Fiecare participant la campanie va fi răsplătit cu un voucher în baza caruia va putea alege unul dintre cele trei variante de meniuri disponibile, dacă achiziționează de minim 200 Lei sau dacă reușește să cumuleze această sumă prin maximum două bonuri fiscale emise în aceeași zi.


În funcție de bonurile prezentate urmare a cumpărăturilor efectuate, clienții pot primi în perioada promoției până la trei vouchere pe zi. Acestea pot fi eliberate de la oricare dintre cele trei birouri de informații poziționate la intrările Far, Galaxy și în fața hypermarket-ului Real.

AFI Palace Cotroceni va continua și în acest an seria de surprize, oferind consumatorilor o multitudine de opțiuni în materie de shopping în cele peste 350 de magazine și variante de petrecere a timpului liber alături de prieteni sau familie.

Cu o simplă vizită în AFI Paalce Cotroceni, clienții pot descoperi campaniile existente, precum și promoțiile pe care magazinele le desfășoară în această perioadă.
Pentru mai multe informații, puteți accesa și pagina de webmail http://www.aficotroceni.ro/ sau pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.


Amplasat la intersecţia dintre Bd.
Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.


Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hypermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod