Krüger&Matz lansează un nou smartphone elegant și accesibil

FLOW 2 îmbină de minune tehnologia de ultimă generație, designul exclusivist şi fiabilitatea.
Brandul polonez, Krüger&Matz lansează un nou smartphone de ultimă generație, FLOW 2. Dacă ești o persoană care operează cu aplicații dificile, dar căreia îi place și să fie în pas cu moda, dispozitivul este accesoriul perfect. FLOW2 este ușor de folosit, multifuncțional și elegant. Datorită designului exclusivist și liniilor fine, acesta se potrivește atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor.

Procesorul quad-core cu frecvență de ceas şi sistemul de operare Android 4.4 KitKat asigură eficiență și fluență, transformând dispozitivul într-un ajutor de nădejde.
Modalitățile complexe de operare reprezintă un plus în alegerea unui smartphone FLOW2.

Noul dispozitiv Krüger&Matz este ideal dacă lucrezi cu o bază mare de date. Are o memorie internă de 8GB, perfectă pentru un volum semnificativ de informații, putând fi extinsă până la 32 GB cu ajutorul cardului microSD.

Iubitorii de fotografie pot realiza cele mai frumoase poze datorită camerei performante, ecranului de 5 inch și rezoluției de 720x1280 pixeli. De asemenea, FLOW 2 este un telefon rezistent la impact și zgârieturi, fiind protejat cu un tip de sticlă Dragontrail.

Viteza mare de internet, 4G LTE, permite utilizatorilor să schimbe și să trimită rapid fișiere, sporind astfel confortul de lucru și facilitând procesul de comunicare.
Totodată, Bluetooth 4.0 permite distribuirea imediată de fișiere, fotografii, video-uri, iar port-ul microUSB vine în sprijinul celor care vor să transfere documentele stocate pe telefon, pe un calculator.

Dacă sunteți pasionați de călătorii, FLOW 2 se poate transforma cu ușurință în ghidul vostru datorită GPS-ului încorporat compatibil cu sistemul GLONASS, găsindu-vă și cele mai ascunse destinații. În plus, funcția Dual-sim vi se potrivește perfect dacă  folosiți cartele cu numere locale în timpul călătoriilor de afaceri sau dacă utilizați două numere de telefon, unul propriul şi unul în scop profesional.

FLOW2 de la Krüger&Matz este un dispozitiv performant la un preț accesibil, spre deosebire de alte smartphone-uri de aceeași calitate.

În ceea ce privește timpul de folosire al noului dispozitiv Krüger&Matz, nu trebuie să vă faceți griji, bateria încorporată are o capacitate de până la 2300 mAh, așa că aveți asigurată o perioadă îndelungată de lucru.

FLOW 2 este accesoriul ideal care îmbină de minune tehnologia de ultimă generație, designul exclusivist şi fiabilitatea.
Dacă sunteți pasionați de gadget-uri, noul smartphone nu trebuie să vă lipsească.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie preţ-vânzare: 699 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod