Karym lanseaza un cantec de sarbatori. Uite cum suna "Noapte de Craciun" (cover Horia Brenciu)

"Noaptea de Craciun" se apropie cu pasi repezi, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor, bradul e la loc de cinste si toata lumea il asteapta pe Mos Craciun. Karym a ales sa ne ofere in dar un frumos cantec de sarbatori.
Cum vine luna decembrie, artistii încep sa lanseze cântece specifice sarbatorilor de iarna, de mare cautare în aceasta perioada. Karym nu face exceptie de la regula si a pregatit un cadou muzical menit sa bucure ascultatorii.

Solistul lanseaza un cover al melodiei lui Horia Brenciu, "Noapte de Craciun", una dintre cele mai frumoase cantece de sarbatori. Karym interpreteaza într-o maniera personala indragita melodie, iar rezultatul este unul pe masura. Artwork-ul piesei a fost realizat de Claudiu Barariu Artwork.

Karym le transmite ascultatorilor un mesaj din suflet: "Vreau sa le urez tuturor celor care imi asculta noua piesa sa aiba parte de "Sarbatori Fericite" si sa petreaca cat mai mult timp cu familia si persoanele apropiate! Sa primeasca cat mai multe cadouri si o "Noapte de Craciun" magica! :D”

Karym aka Mircea Cioclei a devenit cunoscut o data cu realizarea propriului cover a celebrei piese “Je t’aime” – Lara Fabian.
In 2014 a participat la preselectiile Eurovision Romania, cu piesa “Every time I see you”, alaturi de artista britanica Krystal Mills. Dupa au urmat alte piese ce s-au bucurat de succes in tarile de afara precum: Franta, Grecia, Germania, Polonia etc. Pentru 2016 artistul pregateste o super colaborare si multe alte surprize muzicale.

Uite cum suna piesa "Noapte de Craciun": https://www.youtube.com/watch?v=FmZBJb_hlh4
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod