Julie Mayaya, Carmen Negoita si Patricia (Amadeus) au facut Kangoo Jumps, alaturi de Kinga Sebestyen, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Julie Mayaya, Carmen Negoita si Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus, s-au alaturat evenimentului caritabil „Kangoo Jumps pentru Viata”, initiat de antrenoarea de fitness Kinga Sevestyen, si au facut sport, alaturi de alte cateva sute de oameni, ajutand, prin donatii, copiii bolnavi de cancer aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.
Vedetele au ajuns la Centrul Sportiv Apollo la ora 11, pregatite pentru o sesiune energizanta de exercitii Kangoo Jumps condusa de Kinga Sebestyen. Inaintea programului de sport, antrenoarea de fitness a primit din partea presedintei Asociatiei M.A.M.E., Maria Culescu, un certificat de apreciere pentru implicarea din ultimii sase ani in organizarea acestui eveniment caritabil, ce a fost prezentat anul acesta de Alexandru Constantin si Diana Bart, vedetele Prima TV.

Apoi, Julie Mayaya, castigatoarea concursului Vocea Romaniei, care a reusit sa slabeasca uimitor 16 kilograme cu Fat Burning, programul conceput de Kinga Sebestyen, a sustinut un concert de 15 minute cantand live cu ghete Kangoo Jumps in picioare.
Pe parcursul recitalului, sub indrumarea Kingai, participantii au urmat exercitiile de incalzire.

Printre acestia, si fashion bloggerul Carmen Negoita, alaturi de cei doi copii ai sai, Ingrid (14 ani) si Harry (12 ani), si Patricia Cimpoiasu, artista din trupa Amadeus.

Cu totii, purtand costumatii sport, au sarit, au facut aerobic, au urmat miscarile indicate de Kinga Sebestyen, tot timpul avand in picioare celebrele ghetele care au devenit fenomen mondial.

Toti participantii au contribuit, prin taxa de participare si donatiile suplimentare catre Asociatia M.A.M.E, la inretinerea Centrului Stelutelor, ce are menirea de a oferi copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare.

La evenimentul din acest an a luat parte si Mika Naville, cea care detine Kangoo Jumps Company la nivel mondial.


Inca din anul 2010 Kinga Sebestyen se implica  in Campania “Kangoo Jumps pentru Viata”. De la debut si pana in prezent, in urma claselor de Kangoo Jumps predate s-au strans peste 35000 de lei ce au fost donati pentru tratamente, pentru amenajarea locului de joaca din cadrul Institutului Clinic Fundeni, pentru a sustine diverse investigatii medicale pentru copiii aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod