Jorge, trei ore de machiaj pentru “Te cunosc de undeva”

Multumita succesului de care s-a bucurat la cele doua editii precedente, la una dintre acestea fiind si câstigator, George Papagheorghe, artistul cunoscut sub numele de scena Jorge, a acceptat propunerea producatorilor de a participa la editia GOLD a emisiunii “Te cunosc de Undeva” ce va fi difuzata in aceasta toamna la Antena 1.
Este vorba de sezonul care reuneste cei mai iubiti si de succes participanti de pana acum, avându-i ca si colegi pe Anda Adam, Rona Hartner, Pepe, Maria Buza, Lora, CRBL si Florin Ristei.

Jorge va trece si de aceasta data prin transformari spectaculoase, nu putine fiind editiile in care va trebui sa intre in pielea unor artiste celebre, numerele de travesti fiind printre cele mai dificil de interpretat.

“Ritmul este diferit. Cred ca vine de la faptul ca este Gold Edition. Munca este aceeasi, insa transformarea trebuie sa fie perfecta.
Este o altfel de concentrare fata de primele doua sezoane. Competitia este mai mare, iar responsabilitatea si mai si”
, declara Jorge.

Despre transformarile prin machiaj, artistul marturiseste ca ii ocupa chiar si trei ore pana sunt gata.

„Make-up-ul dureaza aproximativ doua ore pentru un personaj masculin si peste 3 ore daca este feminin. Pentru primele doua sezoane, cel mai dificil a fost Freddie Mercury. Daca ar fi sa fac un top 5, in el s-ar regasi Beyonce (locul 5), Andrea Bocelli (4), Michael Jackson (3), Naarghita (2) si Freddie Mercury (1)”, declara Jorge.

Noul sezon „Te cunosc de undeva” debuteaza sambata, de la ora 20.30, la Antena 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod