JOHANN STRAUSS ENSEMBLE – BEST OF VIENNA - DE 10 ANI PENTRU ROMANI!

Regii valsului vienez se intorc de Craciun, in Romania!
Mult indragitii muzicieni austrieci se intorc in Romania pentru al zecelea an consecutive. Anul acesta ei ne vor incanta cu spectacolul  „Best of Vienna” un concert extraordinar  de Craciun, ce va fi prezentat publicului din tara noastra intr-un turneu ce va strabate zece orase in zece zile.

Johann Strauss Ensemble a cucerit publicul din Romania, an de an, prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picatura de umor,  elemente care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudata cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele.
Concertele sustinute în Romania au inclus intotdeauna numeroase lucrari in premiera, iar in acest an, unul festiv, mai mult ca sigur vom avea parte de numeroase surprize muzicale. Unul dintre invitatii speciali la concertul din Bucuresti va fi indragitul muzician Adrian Naidin.

Atractia concertelor sustinute de orchestra austriaca se datoreaza, in mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor si prim-solist, detinator al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore in anul 1697, “sora mai mica” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.
In acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de opera, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Datele concertelor
 
11 decembrie  Oradea; 12 decembrie  Arad; 13 decembrie  Timisoara; 14 decembrie  Cluj; 15 decembrie  Mures; 16 decembrie  Medias; 17 decembrie Bucuresti; 18 decembrie  Brasov; 19 decembrie  Sibiu; 20 decembrie  Bistrita.

Toate recomandarile si experienta concertelor precedente oferite de Johann Strauss Ensemble creeaza premisa unui spectacol deosebit, de care se vor bucura toti cei prezenti la aceast eveniment aniversar.

Bilete Johann Strauss Ensemble
 
Pentru inceput au fost puse in vanzare biletele pentru concertul de la Bucuresti, care va avea loc la Sala Paltului, in data de 17 decembrie, biletele sunt deja disponibile pe www.bilet.ro la urmatoarele preturi: Categoria Golden VIP : 259 lei; Categoria VIP : 199 lei; Categoria 1 : 149 lei; Categoria 2 : 99 lei; Categoria 3 : 74 lei si Categoria 4 : 49 lei.

Biletele pentru celelalte spectacole vor fi disponibile incepand cu 1 septembrie si se vor gasi pe bilet.ro si la casele de bilete ale salilor in care vor avea loc spectacolele.

Cei ce isi vor achizitiona biletele pana la 1 septembrie, pentru spectacolul de la Sala Palatului din Bucuresti, vor beneficia de un discount aniversar de 30% la toate categoriile de pret.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod