Jessica Alba şi Braun invită femeile să se susţină reciproc prin lansarea campaniei #breakfree

Braun şi Jessica Alba lansează campania Braun #breakfree, invitând femeile din toată lumea să se sprijine reciproc, prin scrierea unor mesaje de apreciere şi încurajare. Astfel, iniţiativa îşi propune ca prin aceste mesaje, să ajute femeile să se simtă mai bine si să le crească încrederea în sine.
Campania a avut ca punct de plecare un studiu* care a relevat că judecăţile după aparenţe, între femei, pot fi un factor cheie care contribuie la sentimentul de neîncredere al acestora. Pe de altă parte, încurajările contribuie la sporirea încrederii în sine.

Dr. Julia T. Wood, Professor of Humanities la Universitatea din Carolina de Nord**, afirmă: “Ce spun alte femei despre noi, afectează felul în care ne simţim. Aceste judecăţi pot, fie să întărească neîncrederea, fie să ajute la construirea încrederii în sine. Când o femeie este generoasă cu o altă femeie şi îi oferă o încurajare, ambele trăiesc emoţii pozitive.”

Campania este lansată de Braun, brand-ul numărul 1 în lume în materie de produse pentru epilat şi hair styling.
Produsele de înfrumuseţare Braun sunt concepute să facă femeile să se simtă frumoase, prin îndepărtarea unor bariere fizice care le pot submina încrederea. Acum, Braun ajută femeile să-şi depăşească barierele emoţionale prin încurajarea altor femei, lăsând de-o parte judecăţile.

Jessica Alba, numită de curând noul Beauty Ambassador al brand-ului, spune: “Sunt foarte încântată să fac parte din această campanie deoarece înţeleg perfect sentimentul de neîncredere şi teama de a fi judecată, dar, ştiu din proprie experienţă cât de benefic este sprijinul feminin.
Rog femeile să spună, să împartă şi să-şi arate sprijinul pentru prietenele lor, familie, colege – surori de pretutindeni. Haideţi să ne oferim încredere, ca să ne detasăm de îndoieli şi să mergem cu fruntea puţin mai sus”
, Jessica a mai adaugat: “Gandiţi-vă la o femeie pe care o admiraţi şi spuneţi–i astăzi cât de mult înseamnă pentru voi!”
 
Luna trecută, Braun a anunţat semnarea contractului de imagine cu Jessica Alba şi a confirmat că actriţa nominalizată la Globul de Aur va participa în campania integrată Braun #breakfree, care va rula pe mai multe canale, inclusiv print, in store, digital/social media şi TV.  Jessica va apărea de asemenea în clipul campaniei Braun Break Free care va fi difuzat din luna Aprilie.


*Braun a delegat Brighthouse să realizeze cercetarea în Martie 2014.

**Cercetarea a fost realizată de Brighthouse sub îndrumarea academică a Dr.
Julia T. Wood, Lineberger, distins professor of humanities in Chapel Hill, Universitatea din Carolina de Nord. Cercetarea şi cursurile Dr. Wood se concentrează pe gen, comunicare si cultură, relaţii personale şi teorii feministe. De când s-a alăturat facultaţii în 1975, a scris şi a editat 24 de cărţi, peste 70 de articole şi capitole de cărţi, inclusiv Gendered Lives şi Sage Handbook of Gender and Communication, co-editată cu Bonnie Dow.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod