ÎŢI DOREŞTI O ROCHIE DE MIREASĂ CA ÎN BASME? TLC ÎŢI PREZINTĂ ROCHIA PERFECTĂ: ZIUA CEA MARE (SEZONUL 2)

ÎNCEPÂND DIN 17 MARTIE, ÎN FIECARE MARŢI, DE LA ORA 21:00.

Cea mai grea decizie a oricărei viitoare mirese? Bineînţeles, rochia! Pentru că fiecare femeie visează ca cea mai mare zi din viaţa ei să fie perfectă, iar rochia de mireasă este cel mai important şi cel mai dificil lucru pe care trebuie să îl aleagă. Până să ajungă să spună "Da" în faţa altarului, prima oară trebuie să spună "Da"… rochiei. Vor reuşi personajele noastre să treacă cu bine peste toate dificultăţile şi vor avea parte în cele din urmă de o nuntă ca în poveşti? Rochia perfectă - Ziua cea mare revine pe TLC cu al doilea sezon începând de marţi, 17 martie, de la ora 21:00.

Mii de mirese, care au toate formele, mărimile și stilurile posibile, vor să-și găsească rochia de nuntă mult visată.

Însă de fiecare dată când o mireasă ajunge să-și îndeplinească visul, publicul e lăsat să se întrebe ce s-a mai întâmplat după momentul alegerii rochiei. Ca urmare, în aceste episoade speciale de o oră, ne luăm telespectoarele pe sus și trecem de la rochie la ceremonia în sine. În fiecare episod urmărim o viitoare mireasă care se pregătește pentru ziua cea mare, cu toată gama de experiențe pe care o presupune un astfel de proiect: drame, stres, entuziasm și cheltuieli.
În acest sezon facem cunoștință cu Amanda, ”fetița lui tati”, care se mândrește cu faptul că e „cea mai răsfățată ființă pe care o veți cunoaște vreodată”.

Având la dispoziție un buget uriaș, Amanda nu se va opri din drum până când nu va primi absolut tot ce își dorește. În plus, o urmărim și pe Sheena, care își dă seama că mama ei i-a acaparat total planurile pentru nunta în stil indian la care visa. Chiar și atunci când bugetul e nelimitat, organizarea unei nunți nu e deloc un lucru ușor, mai ales dacă mama și fiica au idei complet diferite.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/tlc.romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod