Iron Man și Captain America își dau întalnire cu fanii din România

Supereroii Iron Man şi Captain America din producțiile cinematografice Marvel vin în România, la Sun Plaza și vă dau întâlnire sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 15:00!
Astfel, vizita celor doi pregătește lansarea superproducției CĂPITAN AMERICA - RĂZBOI CIVIL, film care va fi lansat pe 6 mai, în toate cinematografele din țară.

Fanii Marvel sunt aşteptaţi în intervalul 15.00 - 20.30, în zona special amenjată din Sun Plaza, la etajul 1. Cei mici, dar si cei mari, au şansa exclusivă de a urca pe scena și a se fotografia alături de celebrii supereroi Marvel.

Copiii vor putea explora și mai bine universul celor doi supereroi, exersându-și creativitatea în zona foto susținută de HP, în zona de colorat pregătită de Editura Litera Mică sau alături de un artist plastic talentat.

O altă surpriză este noul joc LEGO MARVEL’s Avengers pe care copiii îl vor putea testa cu această ocazie, dar şi jucăriile inedite Marvel, de la Hasbro. Participanții vor avea parte de multe surprize şi premii, pe tot parcursul evenimentului prezentat de talentatul actor Teodor Ghiță.

”Alături de supereroi, vom transforma ziua de sâmbătă, 9 aprilie, într-una a bucuriei pentru toți copiii și părinții care vor veni la Sun Plaza. Cumva, în fiecare dintre noi se află câte un erou.
Iron Man și Captain America sunt primii invitați dintr-un lung șir de evenimente pe care le-am pregătit pentru acest an”
, au adăugat reprezentanții Sun Plaza.

În noua premieră Marvel, Iron Man (rol interpretat de Robert Downey Jr.) și Captain America (Chris Evans) sunt în tabere diferite. În timp ce primul susține aplicarea unei noi legi, care le deconspiră identitatea, al doilea se răzvrătește. Surpriza pregătită spectatorilor acestui film este că vor avea ocazia să îl revadă și pe Spider Man, invitat de onoare în acest film.


Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG și aflat în prezent în portofoliul CBRE România.
Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienților cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj și electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezențe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafețe medii și mari, magazine ale mărcilor internaționale și românești), precum și o zonă de divertisment și petrecere a timpului liber.
Sun Plaza are o suprafață închiriabilă de 81.000 m2 și peste 210.000 m2 suprafață construită.

Centrul are o parcare subterană cu 2.000 de locuri și o legătură directă cu stația de metrou Piața Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod