IRIS canta pe 24 octombrie la Hard Rock Cafe

METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita vineri, 24 octombrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru inca un show de neuitat cu legenda rockului romanesc, IRIS.
Trupa Iris este una dintre cele mai indragite trupe de rock din Romania, cu o activitate muzicala de peste 35 de ani si 19 materiale discografice lansate.

Vino la Hard Rock Cafe sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”,”Baby”,”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele!

IRIS inseamna Rafael, un rocker experimentat si consacrat cu o voce incredibila si veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).

Biletele pentru concertul IRIS din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str.
Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!
Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD si prezentat de vinurile PURCARI.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod