Invitație la răsfăț pentru femeile active în luna martie

7Heaven, brandul internațional de măști pentru înfrumusețare, invită doamnele și domnișoarele la momente de răsfăț și relaxare,  după antrenamentul de la sală.
Astfel, luni 5 martie și marți 6 martie, brandul a pregătit un  loc special pentru ele, un  colț din al șaptelea cer unde să primească un cadou  cu ocazia lunii martie, luna dedicată femeilor: la ieșirea de la clasele de sport și fitness, domnițele vor fi invitate să își aplice o mască textilă pentru față cu infuzii de ingrediente naturale, pentru o porție rapidă de hidratare a tenului și  vor avea parte de o ședință de masaj al brațelor.

Cele două zile de răsfăț se vor desfășura la centrul de fitness Happy Gym (adresa: Sos.
Progresului, Nr. 151-171, Sector 5, București).

Ele vor  primi încă o mască  de la 7Heaven cu care să continue acasă rutina de îngrijire săptămânală a tenului: masca peel off, textilă cu infuzie de argilă, cu nămol sau exfoliantă, cu ingrediente naturale precum ceai verde, castravete și lămâie, pulpă de rodie, miere de Manuka, și multe altele dintr-o gama variată.
 
De asemenea, domnițele se vor bucura de hidratare post workout, cu băutură naturală Sloop - sucuri din fructe și legume care nu conțin aditivi, coloranți, arome sau zahăr adăugat.

De asemenea, fiecare dintre cei care “calcă pragul” 7Heaven luni și marți și beneficiază de sesiunea de răsfăț intră intr-o tombolă , care va desemna 3 câștigătoare ale câte unei invitații VIP la Convenția Internațională de Fitness, organizată de Fitness Scandinavia la București, pe 12 și 13 mai.

 
Brandul nu neglijează însă domnii - pentru că 7Heaven are și măști  pentru față adresate bărbaților, aceștia vor primi în dar măștile speciale pentru ei, dacă vor vizita spațiul de activare.
 
7th Heaven este un brand internațional de măști de înfrumusețare pentru față, păr și picioare, create de specialiști, cu ingrediente naturale din toate colțurile lumii. Produsele sunt cruelty free – brandul militează împotriva testării pe animale. În România, produsele se găsesc la www.my7thheaven.com/ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod