Intre 6 si 8 martie, Trupa Vunk ofera cadouri muzicale de Ziua femeii

Week-end-ul acesta, intre 6 si 8 martie, trupa Vunk va oferi fanilor sai un dar muzical, de inceput de primavara, de care “Nu scapa nimeni”! Toti cei care vor cumpara bilete la unul dintre cele 18 concerte care fac parte din turneul acustic “Inconjurul lumii” vor primi in dar albumul “Nu scapa nimeni”, cu autografele tuturor membrilor trupei. Acesta este un cadou pe care toti cei ce vor face “Inconjurul lumii” alaturi de trupa Vunk este bine sa-l aiba in “bagaj”.
Punctul de start  pentru  turneul acustic “Inconjurul lumii” va fi Pitestiul. Concertul va avea loc pe 13 martie, la  Casa de Cultura a Sindicatelor si nu este o noutate faptul ca Pitestiul deschide seria celor 18 orase prin care Vunk va face “Inconjurul lumii” romanesti. Pitestiul este primul oras in care trupa a concertat pentru prima data in tara  in actuala ei componenta si, mai mult decat atat, Pitestiul este orasul in care au inceput toate turneele nationale ale trupei VUNK, “un oras care poarta noroc”, asa cum spune Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.
“Inconjurul lumii” va continua pe 14 martie la Brasov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie la Focsani (Ateneul Popular), pe 20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini), pe 21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor), pe 22 martie la Chisinau (Filmarmonica), pe 23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Tineretului), pe 25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii), pe 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor), pe 27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 28 martie la Deva (Teatrul de Arta), pe 29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat), pe 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Toate concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial),  iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Bilete.ro si Myticket.ro.
Biletele pot fi cumparate si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod