Ingrijirea perfecta pentru hainele tale, cu promotia Electrolux, Ariel si Lenor

Electrolux a dat startul promotiei „50 de spalari cadou” pe 15 august. Prin intermediul acesteia, la achizitia unei masini de spalat rufe Electrolux, cumparatorii primesc detergent Ariel si balsam Lenor pentru 50 de spalari. Campania se desfasoara pana la finalul anului 2015.
In campanie se pot inscrie cei care achizitioneaza o masina de spalat rufe Electrolux dintr-unul din magazinele partenere si isi inregistreaza achizitia pe site-ul www.registerelectrolux.com/Romania, impreuna cu factura ce atesta achizitia efectuata. Produsele trebuie sa fie importate de Electrolux pentru comercializarea pe piata romaneasca. Dupa inregistrare, cumparatorii vor primi prin curier detergentul si balsamul.

O alta metoda prin care cumparatorii pot intra in posesia cadoului este trimiterea copiei facturii alaturi de fisa de solicitare a cadoului fie prin posta la CP 168OP83, fie prin fax la 0214050623 sau prin e-mail la electrolux.ariel@supercard.ro.
Fisa de solicitare a cadoului se gaseste in magazinele participante in promotie si poate fi descarcata de pe site-ul www.electrolux.ro.

In promotie intra toate masinile de spalat rufe marca Electrolux. Astfel, in functie de nevoile tale, vei putea opta pentru o masina cu incarcare verticala sau frontala, cu o capacitate de la 5 pana la 10 kg. Nu uita sa acorzi o atentie deosebita tehnologiilor si functiilor masinii, pentru a te asigura ca oferi hainelor tale cea mai buna ingrijire. De exemplu, tehnologia cu abur SteamSystem te va ajuta sa simplifici procesul de calcare a rufelor si sa netezesti cutele, in timp ce oferi hainelor tale o curatare delicata.
De asemenea, tehnologia TimeManager® va adapta procesul spalarii in functie de timpul pe care il ai la dispozitie, iar functii precum „My Favorite Plus” sau „Start Intarziat” iti vor veni in ajutor mai ales daca ai un stil de viata dinamic.

De aceasta promotie poate beneficia orice persoana cu domiciliul stabil in Romania, care achizitioneaza o masina de spalat rufe Electrolux, prin plata integrala sau prin rate, din magazinele partenere, si care a implinit varsta de 18 ani pana la data de 15 august 2015.

Electrolux, Lenor si Ariel iti ofera tot ce ai nevoie pentru a asigura hainelor tale ingrijirea pe care o merita!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod