În decembrie e cool să cumperi cărţi de la mall. Caravana BookLand, din nou la Galați

Târgul de carte mobil, Caravana BookLand, ajunge din nou la Galați şi, într-un melanj cooltural, readuce cartea la mall. După primul popas din 2012, BookLand revine, de data aceasta la Shopping City Galați, în perioada 10-19 decembrie, expunând, la preţuri de producător, peste 7.000 de titluri de la peste 100 edituri. Este penultima oprire a caravanei din acest an, după un periplu de 9 luni prin alte 19 oraşe ale ţării, sub motto-ul „Ca să ai cu ce!” al trupei Partizan.
Unicitatea caravanei nu constă doar în amploarea geografică, cât şi în punerea la dispoziţia editurilor a unui set de servicii integrate, respectiv logistică, mercantizare, vânzare şi promovare. Mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi diverse ştiri din lumea cărţii se găsesc pe facebook.com/targdecarte.

Pentru a păstra legătura cu clienţii întâlniţi în caravană, libraria online book-land.ro oferă peste 30.000 de titluri de carte, muzică, film, jocuri, birotică şi cadouri, cu preţuri reduse cu până la 25%, cadouri variate de la o săptămână la alta, precum şi transport gratuit pentru prima comandă.

În plus, cu acordul Ministerului Educaţiei, BookLand a dezvoltat printr-un parteneriat cu Vodafone, scoala.bibliotecapemobil.ro, o bibliotecă digitală adresată copiilor din 300 licee din întreaga ţară.
Peste 300.000 de elevi pot astfel descărca gratuit, pe telefonul mobil, tabletă sau e-reader, indiferent de reţea, cărţi aflate în programa şcolară, dar şi din alte categorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod