"Ia-ma iar" este cel mai nou single lansat de Pepe, piesa de pus pe repeat in toate playlisturile acestui sfarsit de an

Cine a fost la un concert de-al sau stie perfect despre ce este vorba. Atmosfera fierbinte fiindca ritmurile latino impun aceasta, multa distractie deoarece avem de-a face cu un showman din toate punctele de vedere si mai ales multa pasiune ca doar este vorba de Pepe. “Ia-ma iar”, noul single lansat astazi se incadreaza perfect in tabloul descris mai sus. Piesa are toate ingredientele necesare pentru a ajunge pe repeat in toate playlist-urile petrecerilor si evenimentelor acestui sfarsit de an, iar titlul noului track impune acest lucru.
Feedbackul excelent pe care “Ia-ma iar” il are la numai cateva ore de la lansarea oficiala a fost intuit perfect de catre Pepe care a simtit dorinta de distractie si petrecere a fanilor, a prietenilor, a tuturor oamenilor din jur. Cu siguranta, de aceea a si ales sa fie cumva atipic in alegerea single-lului si sa lanseze “in prag de iarna”, o “piesa de vara”.

“Am tot auzit in ultimul timp cum ca “sunt de luat”. J Si atunci am zis sa vin cu o oferta serioasa in intimpinarea cererii.
Si macar “de amorul artei”, acele persoane care m-au avut o data sa ma ia iar ca sa inteleg si eu ce si cum. Bineinteles ca in versuri nu avem cum sa devin explicit pentru ca si cei mici au acces la radio insa recunosc … pe refren mi-am facut de cap … iar. Cam despre aceasta este vorba in noua piesa … un fel de “primiti cu colindul” in versiunea de pasiune latino a lucrurilor. J  Si sa fie bine inteles … este vorba de “luat” la concerte, evenimente, etc  etc … Restul sunt niste rautati si dezavuez tot acest comportament neconform.
J“
a declarat Pepe referindu-se la ceaq mai nou piesa lansata.

Noul single, “Ia-ma iar”, este produs de catre studioul Rolla 7 Production. Este cea de-a doua colaborare a lui Pepe cu aceasta echipa ce in vara au lucrat impreuna si “Dominicana”, featuringul cu Tamy. Compozitia este semnata Serbu Alexandru si Truta Alexandru-Marian in timp ce versurile sunt scrise de Emanuela Oancea. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, labelul propriu al artistului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod