Horia Tecău a jucat tenis cu micii săi fani la Stejarii Country Club

Stejarii Country Club a organizat sâmbătă, 26 septembrie, un eveniment dedicat copiilor, care s-a bucurat de participarea deosebită a lui Horia Tecău. Campionul de la Wimbledon a realizat un schimb de mingi cu cei mici, i-a învățat mișcările de bază și le-a dat sfaturi despre importanța practicării tenisului.
“Mă bucur să văd interesul crescut al părinților și al copiilor pentru acest sport. Le recomand să practice tenisul chiar dacă nu vor atinge un nivel înalt de performanță, deoarece îi ajută foarte mult pentru o dezvoltare fizică armonioasă, pentru cultivarea unei mentalități echilibrate, reprezentând totodată o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber”, a declarat Horia Tecău.

În urma jocurilor, micii fani au fost încântați să stea în preajma idolului lor, să ia autografe de la acesta și să descopere cât mai multe trucuri despre cum poți avea succes în tenis.

“Acest tip de evenimente facilitează interacțiunea între copii și marile nume din tenis, fapt care îi entuziasmează și îi motivează pe cei mici, determinându-i astfel să își urmeze idolii.
Ne dorim ca prin intermediul acestor acțiuni să educăm tânăra generație să practice orice fel de activitate fizică, atrăgând atenția asupra importanței și beneficiilor sportului, în general”
, a declarat Mihai Popa, Director Operațional Stejarii Country Club.

Evenimentul a reunit un număr de peste 80 de copii, care ulterior s-au bucurat de jocuri și activități specifice, organizate de personalul Stejarii Country Club.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod