Hope Concert 2015, evenimentul a cărui gazdă este Amalia Enache, este sold out

Miercuri, 18 martie, Amalia Enache va urca pe scena Ateneului Român pentru a prezenta concertul caritabil dedicat copiilor instituționalizați sau aflați în pericol de abandon – Hope Concert. Amalia a renunțat pentru o seară la pupitrul Știrilor PRO TV pentru a ajuta în cadrul proiectului care reușit să vândă toate locurile disponibile într-un timp record! Acest concert a atras atenția publicului bucureștean, dornic să participe la un eveniment care combină, în premieră, muzica clasică cu jazz, step și artă stradală, totul în numele responsabilității sociale.
Hope Concert continuă tradiția Galelor  Twin Art din 2013 și 2014, sub numele speranței, cea care stă la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, când am început lucrul în România, peste 100.000 de copii erau institutionalizați și doar speranța că fiecare copil merită o casă și o familie i-a călăuzit către rezultatul de astăzi, în care doar 8.000 de copii se mai află în instituțiile statului.

Pe 18 martie, pe scena Ateneului vor urca artiști consacrați care doresc să contribuie, prin talentul lor, la îndeplinirea visului HHC.
Publicul îi va putea urmări pe violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licareț, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian și Nadia Trohin, percuționistul Zoli Toth și actrița Ana Pepine, alături de renumita soprană Irina Iordăchescu. Gazda serii va fi, și în acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijină Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, în calitate de ambasador.

Hope Concert este un eveniment al speranței și generozității, menit să apropie două lumi: cea a copiilor care nu se pot bucura de dragostea și sprijinul unei familii și lumea oamenilor care le pot oferi șansa de a avea un cămin.

Interiorul și exteriorul Ateneului vor fi unite printr-o punte artistică: publicul din sală va putea urmări  un “live street art performance” realizat, în fața Ateneului, de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuți artiști de graffiti din România, iar cei de afară vor putea asculta live concertul.

La Hope Concert va participa Principesa Marina Sturdza, președinte onorific Hope and Homes for Children România.
Totodată, la eveniment vor lua parte vedete de televiziune, muzicieni și personalități din lumea sportului: Andreea Răducan, Helmuth Duckadam, Grigore Leșe, Dana Săvuică, Oana Cuzino.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Filarmonica George Enescu.

Detalii pe www.hopeconcert.org.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod