Halloween 2014 în București: 5 concerte de trecut în agendă

 Acest sfârșit de săptămâna stă sub semnul petrecerilor și concertelor de Halloween, iar oferta în cazul bucureștenilor e, și anul acesta, foarte variată. Fie că alegeți să plecați de

 Acest sfârșit de săptămâna stă sub semnul petrecerilor și concertelor de Halloween, iar oferta în cazul bucureștenilor e, și anul acesta, foarte variată. Fie că alegeți să plecați de acasă costumați sau nu va pasă prea tare de sărbătorile împrumutate de la americani, e bine să profitați de ce au pregătit organizatorii de evenimente. Noi am selectat 5 show-uri pe care vă recomandăm să vi le treceți în agendă.

halloween 2014 bucuresti

 30 octombrie: Cargo - Noaptea Vrăjitoarelor la Arenele Romane | cumpără bilete

""Noaptea Vrăjitoarelor" este un vis mai vechi al nostru de a trăi adevărata experiență a unui concert Cargo, împreună cu voi, adevărații fani Cargo!
Sunet puternic, lumini, proiecții, vrăjitori și motoare, însă mai presus de toate, adevărata vrajă va fi unirea asurzitoare a glasurilor noastre, atunci când barierele dintre noi se vor sfărâma și pentru o seară de vis ne vom aduce aminte că suntem toți un singur suflet!

Concertul va fi filmat și vor fi microfoane printre voi, așa că pregătiți-vă vocile că avem mult de cântat! Așteptați-vă la piese ca Destin, Ielele, Ochii Din Sertar, Clasa Mucitoare, Ziua Vrăjitoarelor, Spirituș Sanctus, Țepeș, Apocalipsa...Suntem foarte emoționați, vă iubim!" spune trupa Cargo despre concertul Noaptea Vrăjitoarelor, ce va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane.

Concertul de anvergură va fi deschis de Aura și Shifting Sands și se anunță a fi sold out.

Toate detaliile despre show se găsesc aici.

---
 30 octombrie: Halloween Party cu The ROCK în Hard Rock Cafe | cumpără bilete

Serile de Halloween în Hard Rock Cafe au fost memorabile de-a lungul anilor, iar 2014 nu va face excepție. După două show-uri sold-out, trupa The ROCK revine pe scena HRC pentru un concert de peste două ore, la care sunteți așteptați costumați!

---
 31 octombrie: End of the World Party - VII la Palatul Camerei de Comerț | câștigă invitații

Cea mai lonegeviva petrecere costumată din București, End of The World Party, ajunge la ediția cu numărul șapte.

Așa cum ne-am obișnuit de-a lungul timpului, vor fi prezente două scene, ale căror staruri vor fi duo-ul olandez Detroit Swindle, alături de o serie de artiști autohtoni: Golan, Victor Stancov, Kosta, Fouchat, AltOm, Bask și Giuser.

Petrecerea se va ține în clădirea istorică a Palatul Camerei de Comerț chiar în Centrul Vechi al Bucureștiului.

---

 31 octombrie: Mojo Halloween Party cu Omul cu Șobolani | cumpără bilete

Clubul Mojo, recunoscut de altfel pentru petrecerile extraordinare de Halloween, organizează și anul acesta o mega petrecere.

Clubul se va îmbrăca pur și simplu cu atmosfera halloween-ului și bineînțeles în loc de bomboane va negocia cu un Om care are șobolani, care îi oferă 2 beri goale pentru una plină. De altfel, se vor vota cele mai tari costume de Halloween. Porțile iadului se vor deschide la ora 22:00.

---

31 octombrie: Halloween Thriller cu King of pop - the real Michael Jackson's live tribute band în Berăria H | intrare liberă

În noaptea strigoilor și a spiritelor rele, Berăria H te invită să le alungați împreună în cadrul unei petreceri de senzație, pentru care localul a pregătit o seară înspăimântător de distractivă, plină de surprize spectaculoase într-un decor decupat parcă din poveștile cu vrăjitoare și duhuri magice.

Michael Jackson va urca încă o dată pe scenă pentru voi, în această noapte a magiei și a supranaturalului, prin intermediul formației live Michael Jackson Tribute Band! Cause this is thriller!

 

 

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod