Hai la cel mai frumos târg de Florii, să iei cadouri pentru cei dragi!

Vino să faci cunoștință cu cea mai mare comunitate creativă din România, pe muzică bună, cu bere românească.

Evenimentul se întâmplă în acest weekend, pe 23 si 24 aprilie, la Impact Hub, în București, Piața Unirii, iar intrarea este gratuită. Bifează lista de cadouri de Paște și de Florii, pentru toți cei dragi, cu sute de idei de cadouri super-creative.  



Pentru pitici găsești jucării handmade eco-friendly și bebe-friendly de la Atelierul cu lucruri frumoase, cu modele simpatice: ursuleț, balerină, iepuraș sau pisică. În plus, acestea se pot personaliza cu numele noului lor prieten, la comandă pe pagina de Facebook.



Capa buburuză pentru o garderobă veselă poate fi cumpărată de la Atelier. Multe alte hăinuțe adorabile, pentru copii poznași, de la Lilu Tesa și alți creatori te așteaptă la târg. Mai multe imagini aici.



Cadouri pentru ea vin sub formă de coliere, parfumuri de primăvară, bluze cu povești sau rochii elegante, tatuaje cu henna sau pantofi pentru viitoarea mireasă, și multe alte minunății.

Pentru el poți lua papioane creative, bere artizanală, bijuterii, tricouri și alte surprize.



Creații home-deco și lămpi inedite, macarons și dulciuri home-made sunt alte idei pentru cadouri simpatice. Descoperă-le pe toate aici.

Iar dacă ți-e lene să ieși din casă, fă-ți cont pe Uber cu codul "Dichisar" și te aduc ei gratuit, în 2 timpi și 3 mișcări!

Invită-ți prietenii și join event să nu uitați! Intrare gratuită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod